Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rècord de participació a la quarta edició del campus WP Camp de Waterpolo

Els dos torns del campus WP Camp de Waterpolo d’estiu han aplegat un total de 130 participants
Rècord de participació a la quarta edició del campus WP Camp de Waterpolo .

La parròquia encampadana des de fa temps aposta pel turisme esportiu i pretén consolidar-se en aquest àmbit. Així, durant l’estiu s’hi fan diverses estades esportives. Actualment està tenint lloc el campus WP Camp de Waterpolo, que enguany ja arriba a la quarta edició i s’ha aconseguit batre el nombre d’inscrits, ja que hi participen un total de 130 esportistes (75 al primer torn i 55 al segon).

El campus d’estiu el conformen dos torns, i la primera setmana es van utilitzar les instal·lacions d’Encamp i el Pas de la Casa. Segons ha explicat el director del campus, Dani Pajuelo, la setmana passada al Pas de la Casa van tenir el més petits i a Encamp els grans. Aquesta segona setmana el nombre de participants s’ha reduït lleugerament i només s’han utilitzat les piscines d’Encamp. Per la seva banda, el conseller d’Esports del Comú d’Encamp, Xavier Fernàndez, ha destacat que des del Comú pretenen dinamitzar el turisme esportiu i així, volen aconseguir consolidar aquests esdeveniments per seguir potenciant i donant a conèixer tots els esports.

A més, en aquesta ocasió, tots els participants són de fora d’Andorra i això implica que tots estan allotjats a la parròquia, ha explicat el conseller. En aquesta línia, el president del Club Taurons d’Encamp, Xavier Cerro, que ha valorat molt positivament la iniciativa del campus, ha afegit que a tots els esportistes del país que s’hi vulguin apuntar se’ls ofereix un preu molt ajustat i reduït.

Enguany, el campus arriba a la quarta edició i el director del campus, Dani Pajuelo, ha explicat que a Encamp estan molt còmodes i, a més, “podem gaudir d’unes instal·lacions espectaculars”. D’altra banda, a tots els participants els fa especial il·lusió venir a Andorra i sortir d’Espanya per entrenar durant uns dies, ha explicat Pajuelo, ja que la majoria dels participants provenen de diferents indrets del territori espanyol, com Catalunya, València, Madrid, País Vasc i Aragó.

A banda de posar en pràctica aspectes tècnics i tàctics del waterpolo, el campus s’ha combinat amb un seguit d’activitats lúdiques, com la sortida al Cirque du Soleil i l’excursió al bosc vertical, entre d’altres.

El president del Club Taurons, Xavier Cerro, que també ha assistit aquest dimarts a la tarda a un entrenament del campus, ha indicat que a nivell de club estan funcionant molt bé, ja que en poc temps han crescut exponencialment i ha destacat que la voluntat del club és centrar-se en treballar la base per intentar crear equips.