Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ramon Masramon i Marc Sala guanyen el Concurs d'escultures de neu del Pas de la Casa amb l'obra 'Entre murs'

En categoria estudiants, el primer premi ha estat per Aaron Pérez i Ondina Oliva amb 'Camí d'esperança'
Ramon Masramon i Marc Sala guanyen el Concurs d'escultures de neu del Pas de la Casa amb l'obra 'Entre murs'.

Amb la deliberació del jurat, aquest diumenge ha finalitzat el Concurs d'escultures de neu del Pas de la Casa, amb la participació de 27 equips que durant tres dies han transformat els seus blocs en meravelloses obres d'art, que enguany el jurat ha qualificat "d'alt nivell".

Els guanyadors del certamen en categoria professional han estat Ramon Masramon i Marc Sala amb l'obra 'Entre murs', que segons els autors "és una metàfora dels murs infranquejables entre els quals es troben els refugiats avui en dia. El mur de la violència que els empeny a marxar de la seva terra d'origen i el mur de la indiferència que posa la societat europea. Murs que en definitiva, deshumanitzen, ofeguen".

El segon premi ha estat per a l'obra 'Naufràfil' de l'andorrà Arnau Pérez Orobitg que enguany ha fet equio amb la manresana Patrícia Muñoz. A més, aquesta obra ha fet doblet amb la menció popular, sent la més valorada pel públic assistent al certamen. Han tancat el podi en categoria professional el duet format per Roger Vilanova i Roc Soler amb l'obra 'Paper mullat'

Pel que fa als premis en categoria estudiants els guanyadors han estat Aaron Pérez i Ondina Oliva amb 'Camí d'esperança', una peça que segons els seus autors "representa una escena quotidiana dels refugiats, amb tres dones que marxen del seu país, de les seves arrels, amb una maleta i els fills, fent camí cap a una altra terra amb l'esperança d'arribar a un lloc millor".

Han tancat el podi en categoria professional Jaume Abad i Zaira Valera amb l'obra '1936', que s'ha endut la segona posició, i amb Neus Masdeu i Alex Franquesa, que amb l'obra 'Respira' han aconseguit el tercer premi. Pel que fa a la menció otorgada pel Comú d'Encamp ha estat per Pablo González i Noé Martínez amb 'Otoño'.