Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Primera vegada que guanya una pilot dona el mític Crash Car de la Festa del Poble d’Encamp amb “Aforament complet”

· Una trentena de vehicles “tunejats” per l’ocasió i més de 2000 espectadors han desafiat la calor a l’aparcament de Prada de Moles per veure la prova de resistència de motor típica de la festa encampadana. · La Festa del Poble contínua avui i demà, que es clourà amb la FesTAPA, una altra de les novetats del 2023
Primera vegada que guanya una pilot dona el mític Crash Car de la Festa del Poble d’Encamp amb “Aforament complet” .

Encamp, 25 de juny de 2023.- “Aforament complet” a Prada de Moles al Crash Car d’Encamp, on més de 2.000 persones han desafiat la calor per gaudir del mític circuit encampadà que per primera vegada ha proclamat guanyadora a una pilot dona, Sara Miño, que formava equip amb Marc Font.

Una trentena de vehicles “tunejats” per l’ocasió han participat avui a les quatre mànegues del Crash Car, la prova de resistència motor combinada d’humor amb segell encampadà, en la que els guanyadors són els que aconsegueixen mantenir el seu vehicle en circulació durant més estona.

Els vehicles han estat preparats per l’ocasió, pintats i decorats, vidres fora per evitar situacions de perill, i cascs per als conductors i acompanyants. Tot i les estrictes normes per participar-hi.

La Comissió de Festes ha valorat molt positivament l’edició d’aquest any, de nou a Prada de Moles, l’emplaçament original d’aquesta prova, i ha agraït a tothom la participació.


La Festa del Poble continua aquest vespres i demà dilluns festiu

Aquesta tarda continua amb les havaneres a la plaça dels Arínsols, el partit de solters i solteres contra casats i casades, el ball de tarda amb Eufòria, el de versions Hey! Pachucos a l’aparcament de Sant Miquel i el final de festa d’avui amb la Festa Flaix FM amb Hèctor Ortega i MonDJ & Show Case de Guillem Solé (el cantant dels Búhos). LA nit acabarà amb DJ Moncho.

El programa de dilluns també està ple d’activitats per a tots els públics, i destaca com a final de festa el FesTAPA, la novetat gastronòmica d’enguany que permetrà degustar un total de 10 tapes ofertes per 10 establiments Encampadans, mentre sonarà música en directe. Tant els establiments com els participants optaran a diversos premis. Tindrà lloc a partir de les 16:00 a l’aparcament de Sant Miquel.