Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Presentació i dades de contacte

Coneix la Biblioteca Comunal del Pas de la Casa
Presentació i dades de contacte.

 

PRESENTACIÓ

La Biblioteca Comunal del Pas de la Casa es va crear el 1995 i va ubicar-se el 1997 al Centre Esportiu del Pas de la Casa.

Disposa dels mateixos serveis que la Biblioteca Comunal d’Encamp, tot i que l’espai és més reduït, uns 200 metres quadrats, i compartit entre infants i adults.

Els infants de l’escola andorrana, de l’escola francesa i del Llaç d’animació acudeixen regularment a la biblioteca acompanyats pels mestres i cuidadores per gaudir de les instal·lacions i utilitzar el servei de préstec de llibres.

En l’actualitat entre les dues biblioteques sumem uns 3000 socis i disposem d’uns 35.000 llibres. Si voleu ajudar a ampliar aquestes xifres només cal que vingueu a les nostres biblioteques, i deixant les vostres dades personals tindreu accés al préstec de llibres, pel·lícules i revistes de tot Andorra i de la xarxa de biblioteques de la Generalitat de Catalunya.

 

SERVEIS i ACTIVITATS

Préstec: els usuaris es poden endur llibres, revistes, dvd’s i cd’s de la Biblioteca Comunal del Pas de la Casa o de qualsevol biblioteca andorrana. Tanmateix podem demanar a les biblioteques de Catalunya llibres que no es trobin a Andorra

La biblioteca disposa de xarxa wifi.

A més, cada mes realitzem tot un ventall d'activitats que no us podeu perdre, i que trobareu especificades en el següent enllaç:

https://www.comuencamp.ad/fitxers/2023/programa-d-activitats-de-les-biblioteques-comunals-d-encamp-i-del-pas-de-la-casa-2023/at_download/file


HORARIS

Temporada escolar

De dilluns a divendres de 10 a 14 h i de 15 a 19 h.

Dissabtes de 15 a 19 h.

Diumenges i festius tancat.


A l'estiu

Del 25 de juny al 7 de setembre, de dilluns a divendres de 10 h a 14 h i de 15 h a 17 h. Dissabtes, diumenges i festius tancat.

 

DADES DE CONTACTE

Bibiloteca Comunal del Pas de la Casa

Av. Consell General, s/n

AD200 Encamp, Principat d'Andorra

Tel.: (00 376) 856 787

Correu electrònic: bibliotecapas@encamp.ad