Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Presentació de la novel·la juvenil ‘Un estiu a la fi del món’ a Encamp

L’escriptora i filòloga Laura Casanovas va publicar la seva primera novel·la ‘Un estiu a la fi del món’ el mes de gener passat i aquest dijous 27 d’abril la presentarà a la biblioteca comunal d’Encamp a les 19.30 hores.
Presentació de la novel·la juvenil ‘Un estiu a la fi del món’ a Encamp.

La presentació consistirà en parlar del llibre i l’acompanyarà una exalumna del centre d’autoaprenentatge que llegirà un fragment en veu alta i un altre alumne l’acompanyarà amb la guitarra elèctrica. “Em fa molta il·lusió perquè combinaré la meva passió per l’ensenyament de la nostra llengua amb la passió per l’escriptura”, ha indicat Casanovas.

La novel·la juvenil va adreçada a joves d’entre 12 i 18 anys però és apta per a tots els públics. L’estructura és senzilla i tracta sobre diferents temes com l’amor, l’humor, l’amistat i la família. Tot i així, amb aquesta obra l’autora volia posar en relleu els diferents tipus de violència que pateixen les dones. Així, Casanovas ha assegurat que “el masclisme és la xacra de la societat actual”. Abans la Laura treballava en una botiga de llaminadures, moltes vegades parlava amb adolescents i "quan m’explicaven que les seves parelles els controlaven a mi se’m posaven els pèls de punta", explica l’escriptora.

Fins aleshores, Laura Casanovas havia escrit contes curts però aquesta ha estat la seva primera aventura literària. Tot i així, actualment l’escriptora està treballant per preparar una novel·la per a adults sobre l’humor sentimental.