Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Prada de Moles tindrà el projecte acabat a principis de juny

L’adequació de l’espai vol aconseguir que pugui acollir una gran diversitat d’esports.
Prada de Moles tindrà el projecte acabat a principis de juny.

El projecte de Prada de Moles estarà a punt entre finals del mes de maig i inici del mes de juny. Així ho ha explicat el cònsol major, Jordi Mas, que ha recordat que l’objectiu de l’adequació de l’espai és aconseguir que pugui acollir una gran diversitat d’esports.

Mas ha indicat que Prada de Moles és un lloc emblemàtic on hi havia hagut molta activitat i que cal remodelar tant el terreny com les instal·lacions. En aquest sentit, ha assegurat que l’espai havia acollit molta activitat esportiva, i hi havia nombrosos equips de futbol que en gaudien. Gràcies a la remodelació, l’espai oferirà un entorn en condicions per acollir, a més d’aquest esport, altres disciplines com el tennis o el rugbi.

El cònsol ha indicat que la remodelació de la zona permetrà donar vida a l’entrada d’Encamp i impulsar encara més la política de potenciar les estades esportives a la parròquia. Mas ha recordat que són nombrosos els equips de futbol sala que realitzen estades utilitzant el Centre Esportiu i Sociocultural i ha assegurat que també es poden atraure equips que realitzin la seva activitat a l’exterior, un cop s’hagi dut a terme l’adequació de Prada de Moles.

Mas ha indicat que el plantejament del pressupost d’Encamp 2014 és començar a afrontar les inversions que en el seu moment s’havien plantejat en el programa electoral. En aquest sentit, el cònsol ha recordat que s’havia tingut una visió realista. Per aquest motiu, es podran afrontar durant aquest mandat.