Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Prada de Moles s’inaugurarà amb una jornada participativa

El Comú oferirà activitats per a tots els ciutadans durant el cap de setmana.
Prada de Moles s’inaugurarà amb una jornada participativa.

La inauguració de les instal·lacions de Prada de Moles tindrà lloc aquest dissabte, amb una agenda d’activitats oberta a tota la ciutadania.

Així, a les 9.30 hores es donarà el tret de sortida amb la celebració de partits de futbol 7 als 2 camps de futbol i amb una competició de rugbi. A més, les portes estaran obertes a les pistes de tennis i pàdel per tal que els visitants que les hagin reservat a r.gil@encamp.ad, en puguin gaudir. A les 11 hores  se celebrarà un partit obert a tothom. Els participants caldrà que s’hagin inscrit també al correu r.gil@encamp.ad ja que les places són limitades.

L’acte inaugural, que comptarà amb la presència de nombroses autoritats, seguirà a les 12 hores amb el parlament del cap de Govern, Toni Martí, i el cònsol major d’Encamp, Jordi Mas, que descobriran la placa commemorativa. A més de la tradicional benedicció de l’espai, es realitzarà un xut inaugural.

La jornada de dissabte també comptarà amb la presència del Cor d’Encamp i es reconeixerà la tasca de Josep Csoka com a referent del FC Andorra i d'Antoni Arias com a referent del FC Encamp.  En acabat, es realitzarà un aperitiu popular que tancarà l’acte inaugural.

La infraestructura continuarà oberta a partir de les 16 hores quan es podrà seguir gaudint de partits de futbol així com d'un triangular amb els veterans del FC Encamp i del primer equip de la mateixa entitat.

La jornada de portes obertes continuarà durant el diumenge amb la possibilitat de gaudir de futbol 7 i 11, tenint un equip mínim de cinc persones, i de les pistes de tennis i pàdel, sempre amb reserva prèvia.

Amb motiu de la inauguració, es realitzaran talls en un carril de la via de Riberaigües – des del Dallaire fins a la rotonda d’entrada el poble- per tal d’habilitar espais d’aparcament en tot el carril.