Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Per Pasqua, Encamp t'ofereix les millors activitats per als més petits!

L'esport centra la majoria de les activitats programades per a aquests dies de Setmana Santa
Per Pasqua, Encamp t'ofereix les millors activitats per als més petits! .

El Comú d'Encamp posa en marxa diferents activitats per als propers dies de Pasqua. Els nens en edats compreses entre els 6 i els 12 anys es poden apuntar a les activitats, que estaran dividides en dues parts, del 21 i al 24 de març i del 29 de març a l'1 d'abril.

Una d'aquestes activitats és la sortida a l'Alberg de la Baronia en què els nens podran descobrir la bellesa i les particularitats de l'entorn natural, així com el treball en equip, potenciar la imaginació i la creativitat i habituar-se a l'organització i a unes normes establertes.

També es faran tornejos esportius, un reconeixement de l'entorn, diferents jocs, tallers, una festa de Pasqua, focs de camp, contes i cançons.

El preu és de 75 euros / setmana, amb descomptes del 10% per al Club Piolet o l'Àrea dia a dia i un 20% pel segon germà.

De manera paral·lela a les activitats organitzades pel Comú, altres clubs de la parròquia ofereixen les seves centrades en els seus àmbits esportius.

D'aquesta manera, el Futbol Club Encamp també posa en marxa el seu Campus entre el 29 de març i l'1 d'abril per a nens amb edats compreses entre els 7 i els 15 anys. Les activitats se centraran en l'àmbit esportiu, concretament en el futbol, la natació i diferents jocs col·lectius. El preu és de 72 euros.

El Club Waterpolo Taurons també ofereix activitats per als joves de 12 a 15 anys, com waterpolo, motos de neu, tubbing i raquetes de neu (activitats que es faran a Grandvalira).

Finalment, el Club Rugbi Encamp - El Pas de la Casa es dirigeix als nens de 6 a 14 anys per oferir un campus de Pasqua centrat en el rugbi, els jocs col·lectius, la piscina i un taller de robòtica que permetrà als assistents fabricar un robot que es podran endur al final de l'estada.

Els preus oscil·len entre els 100 euros (jornada completa) i els 60 euros (mitja jornada).

Activitats de Pasqua