Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Observació astronòmica amb Joan Pujol per conèixer el sol des d’Encamp i les estrelles des del Pas de la Casa

· La primera sessió de l’activitat ha tingut lloc aquest matí davant del Complex Esportiu i la segona es farà aquest vespre al cim del Port d’Envalira, a les 22:00. · L'activitat és gratuïta i les inscripcions es poden fer trucant al 732 704, al 856 787 o a través del correu biblioteca@encamp.ad
Observació astronòmica amb Joan Pujol per conèixer el sol des d’Encamp i les estrelles des del Pas de la Casa .

Encamp, 21 de juliol de 2023.- La Biblioteca comunal d’Encamp ha ofert aquest matí una activitat d’observació astronòmica oberta a tothom a càrrec de l'especialista Joan Pujol. Els assistents han pogut veure el sol a través d’un telescopi i conèixer curiositats sobre aquesta gran estrella i l’univers que l’envolta.

La sessió s’ha dividit en dos torns i s’ha desenvolupat davant del Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp. El primer torn ha estat obert a tot el públic i el segon ha comptat amb l’assistència dels infants de l’Àrea de Jovent, que també han pogut gaudir de l'activitat.

L’esdeveniment, que s’emmarca en el programa d’activitats de les biblioteques comunals d’enguany, continuarà aquest vespre amb una segona observació al cim del Port d’Envalira, a les 22 h. En aquesta ocasió, els assistents podran observar els estels i conèixer algunes constel·lacions. Els interessats poden inscriure’s trucant al 732 704 (Biblioteca d’Encamp), al 856 787 (Biblioteca del Pas de la Casa) o enviant un correu a biblioteca@comuencamp.ad.

 

Últim taller de la Bibliopiscina el proper dimarts 25 de juliol

La Bibliopiscina és una altra de les activitats emmarcades en el programa d’enguany de les biblioteques comunals. Aquest estiu s’ha concentrat durant el mes de juliol i en total ha comptat amb quatre tallers i contacontes interactius.

L’última activitat de la Bibliopiscina es farà el proper dimarts, 25 de juliol, a les 11 h. a la Piscina de la Mola. Els infants coneixeran el conte ‘Invisible’, d’Eloi Moreno, i faran un taller de llana on crearan flors. El conte tracta temes com el bullying i l’activitat és gratuïta.


TOTES LES IMATGES DE L'ACTIVITAT AQUÍ