Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obertes les inscripcions per al XVI concurs d'embelliment floral de la parròquia d'Encamp fins a l’1 de juliol

·El certamen està obert a tots els comerços, hotels i residents d'Encamp i del Pas de la Casa · Hi ha un val de 20 euros per a tots els participants i premis de fins a 450 euros segons la categoria.
Jurat de l'edició 2021 avaluant les propostes florals.
Jurat de l'edició 2021 avaluant les propostes florals

Encamp, 31 de maig de 2021.- El Comú d'Encamp ha obert la convocatòria de la setzena edició del concurs d'embelliment floral, amb la voluntat de motivar tothom perquè engalani les façanes de cases, hotels i comerços amb flors i plantes per sumar-se a la iniciàtica de Vila Florida. Les persones que hi vulguin participar hauran de lliurar el formulari omplert al servei de tràmits del Comú d'Encamp o a l'oficina del Pas de la Casa abans de l’1 de juliol del 2022 i ornamentar els balcons o zones enjardinades.

Des de l'organització es demana que les decoracions florals han de ser visibles des de la via pública perquè així el jurat les pugui puntuar en funció de la varietat de flors, la seva composició, la cura dels testos i l'adequació a l'entorn.

Andreu Riba, conseller d'Higiene, Medi Ambient i Agricultura ha animat als encampadans i encampadanes ha explicat que “continuem amb la distribució de vals de 20 € per incentivar i facilitar la participació ciutadana" que són bescanviables per flors i plantes d’exterior o material de jardineria en establiments comercials de la parròquia.


En el concurs hi ha quatre categories; xalets i edificis, apartaments i pisos, hotels i residències i comerços. Hi haurà quatre classificats en totes les categories. En les categories: xalets i edificis, hotels i residències, els premis seran de 450 euros, 300 euros, 200 euros i 125 euros, respectivament. D'altra banda, les categories: apartaments i pisos i comerços, tindran un premi de 250 euros, 150 euros, 100 euros i 75 euros, respectivament.

En referència al val de 20 € bescanviable per plantes, flors i material de jardineria als establiments col·laboradors especialitzats de la parròquia s'ha d'entregar la butlleta d'inscripció a l'oficina de tràmits del Comú, a Encamp o al Pas de la Casa, i en aquell moment es donarà un val per participant.

El jurat, que estudiarà les propostes presentades durant els mesos de juliol i agost, estarà constituït per la directora d'Higiene, Medi Ambient i Agricultura del Comú d'Encamp, l'encarregat de parcs i jardins comunal, un membre de l'Associació d'Empreses d'Encamp, un membre de l'Associació de la Gent Gran d'Encamp, un tècnic de jardins i un conseller comunal membre de la comissió d'Higiene, Medi Ambient i Agricultura.

L'acte de lliurament de premis tindrà lloc durant la tardor al Comú d'Encamp.  El conseller ha recordat que Encamp va ser la primera parròquia d'Andorra en entrar a formar part del moviment Viles Florides, i va ser guardonada amb quatre flors d’honor.

BUTLLETA D'INSCRIPCIÓ I BASES DEL CONCURS