Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obertes les inscripcions per a les activitats de Pasqua de les Àrees de Jovent i de l’Espai Jove

Les activitats preparades per a les vacances escolars de Pasqua, es realitzaran en dos torns, del 10 al 13 d’abril i del 18 al 21 d’abril
Obertes les inscripcions per a les activitats de Pasqua de les Àrees de Jovent i de l’Espai Jove.

El departament de Joventut i Esports del Comú d’Encamp ha obert les inscripcions per a les activitats de les Àrees de Jovent d’Encamp i del Pas de la Casa i de l’Espai Jove d’Encamp per a la festivitat de Pasqua. El preu de la setmana és de 75 euros, amb un descompte del 10% amb el carnet del club Piolet i com a usuari de l’Àrea de dia, i amb un 20% de descompte per al segon germà. Les activitats estan pensades per a nens i nenes entre els 6 i els 12 anys.

A Encamp, la primera setmana es desenvoluparà íntegrament a l’Alberg de La Baronia, on els infants realitzaran jocs esportius i lúdics, jocs de nit, activitats a l’entorn natural aprofitant la neu, manualitats i tallers de cuina, com la realització d’una mona de Pasqua, i una festa final amb l’elecció de la reina i el rei del ball. L’objectiu d’aquesta setmana és aprendre a conviure amb els companys i els monitors. Pel que fa a la segona setmana, els infants realitzaran tot un reguitzell d’activitats entorn de la festivitat de Pasqua, des de tallers de manualitats a activitats esportives, aquàtiques i lúdiques d’exterior, com jocs o gimcanes, entre d’altres. A més, realitzaran una sortida al Palau de Gel.

Pel que fa al Pas de la Casa, l’Àrea de Jovent ha preparat una sèrie d’activitats amb la temàtica de Pasqua com a  fil conductor, en què els infants realitzaran tallers creatius, de cuina, jocs d’interior, activitats aquàtiques i activitats a la neu, com sortides en raquetes i/o trineus. Tanmateix, la primera setmana realitzaran una sortida al Museu del Perfum i al Palau de Gel i la segona setmana faran una activitat de conscienciació a la gossera i aniran a veure una pel·lícula d’animació al cinema.

A més, l’Àrea de Jovent del Pas de la Casa dóna la possibilitat a les famílies de portar els infants divendres 14 i dilluns 17 d’abril, amb un increment de 24 euros per dia, o de 12 euros si només es queden mig dia.

Pel que fa a l’Espai Jove d’Encamp, els dies 20 i 21 d’abril agafaran les motxilles i aniran cap a l’Alberg de la Baronia, on gaudiran de l’entorn natural i realitzaran activitats esportives i lúdiques, en contextos de convivència i d’educació en valors. El preu de la sortida és de 25 euros amb un 10% de descompte amb el Carnet Jove.

Les inscripcions s’han de formalitzar al complex Esportiu d’Encamp o bé al Centre Esportiu del Pas de la Casa.