Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obertes les inscripcions per a les activitats a Encamp durant la setmana de Tots Sants

L’Àrea de Jovent i l’Espai Jove preparen activitats per a la setmana de Tots Sants per a infants i joves dels 6 als 17 anys.
Obertes les inscripcions per a les activitats a Encamp durant la setmana de Tots Sants.

La proposta de l'Àrea de Jovent començarà el pròxim 26 d’octubre al Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp, amb la sortida cap a l’Alberg de la Baronia. Un cop allà, i fins al divendres 30 d’octubre, els infants de 6 a 12 anys passaran la setmana realitzant diverses activitats, com tallers de cuina, treballs manuals, com l’elaboració d’un rellotge de paret o marcs de fotos tenebrosos, una festa de disfresses i un sopar terrorífic. A més, també està prevista una sortida al Palau de Gel de Canillo.

Pel que fa a l’activitat de l'Espai Jove, adreçada a joves i infants d’entre 12 i 17 es realitzarà la tradicional sortida a Port Aventura els dies 29 i 30 d’octubre, aprofitant la coincidència de la festa de Halloween al parc d’atraccions.

­

Ambdues activitats tenen un preu de 85 euros (76,5 amb Carnet Jove, Club Piolet o Àrea de dia a dia) i l’activitat de l’Àrea de Jovent compta també amb un 20% de descompte per a segon germà. Les inscripcions s’han de formalitzar al Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp.