Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obertes les inscripcions per a la sortida a l’Alguer organitzada per l’APAE

El viatge es realitzarà del 26 al 30 de setembre
Visita a l'Alguer el 2014.
Visita a l'Alguer el 2014

L’Associació Pro Agermanament d’Encamp (APAE) organitza del 26 al 30 de setembre un viatge a la ciutat de l’Alguer, en el marc de les activitats que realitza l’associació encampadana durant l’any amb les ciutats germanes.

Després de visitar la ciutat andalusa de Mojàcar al mes de juny per celebrar els 25 anys d’agermanament, ara és el torn de desplaçar-se a la ciutat de l’Alguer on se celebraran els 15 anys de germanor. La sortida comptarà amb la visita del patrimoni natural i cultural de la zona, així com una sèrie d’actes institucionals, com la rebuda oficial als integrants de l’APAE per part del síndic del municipi.

Totes les persones interessades en el viatge han de formalitzar la reserva a l’Oficina de Turisme d’Encamp abans del 20 de setembre. Les places són limitades a 20 inscrits i el preu de la sortida és de 492 euros per persona en habitació doble o de 612 euros per persona en habitació individual. El preu inclou el transport d’anada i tornada amb bus a l’aeroport, l’avió i l’assegurança, l’hotel amb règim de mitja pensió, dos dinars, així com les diferents visites als monuments més emblemàtics de l’Alguer.