Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obertes les inscripcions pel viatge a Andalusia per a la gent gran de la parròquia d’Encamp

El període per formalitzar les inscripcions s’acabarà el pròxim 13 de juny.
Obertes les inscripcions pel viatge a Andalusia per a la gent gran de la parròquia d’Encamp.

El departament de Socials del Comú d'Encamp ha obert el període per formalitzar les inscripcions del viatge a Andalusia per la gent gran de la parròquia d'Encamp, que tindrà lloc del 23 al 29 de setembre, i que comptarà amb un extens programa de visites que inclou la visita a Còrdova del barri jueu de "la Judería", la sinagoga i l'Alcàsser dels Reis Catòlics, així com una visita nocturna a la Catedral que ens rebrà amb un espectacle de llum i so i l'assistència a l'espectacle multimèdia de les Nits Màgiques a l'Alcàsser. També visitarem el jaciment arqueològic de Medina Azahara i el majestuós castell d'Almodòvar, i Granada, on ens esperen la Capella Reial, lloc on estan enterrats els Reis Catòlics, la primera Catedral renaixentista d'Espanya, l'antiga universitat musulmana de la "Madraza", els laberíntics carrers de la "Alcaicería" o el "Corral del Carbón", antic mercat de seda àrab, així com la fabulosa Alhambra i alguns dels pobles de l'Alpujarra.

El preu de la sortida és de 553 euros, per persona, per als residents a la parròquia d'Encamp, amb un suplement de 196 euros per a habitació individual. Els interessats a realitzar el viatge han de tenir en compte que s'ha de fer una preinscripció amb l'abonament de 150 euros i que les places son limitades.

Per obtenir més informació i formalitzar les inscripcions, la gent gran d'Encamp s'ha d'adreçar al departament de Socials, al carrer de la Valireta o bé trucant al telèfon 731 670, abans del 13 de juny.