Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Oberta la convocatòria al XI Premi de narrativa fantàstica i de terror dʼEncamp

El termini dʼadmissió dels treballs finalitza el 18 de novembre
XI Premi de narrativa fantàstica i de terror d'Encamp.
XI Premi de narrativa fantàstica i de terror d'Encamp

La convocatòria del XI Premi de narrativa fantàstica i de terror ja és oberta i hi podran participar els residents al Principat dʼAndorra i a les comarques de la Cerdanya i lʼAlt Urgell. Les persones interessades a participar en el certamen tenen fins al 18 de novembre per presentar les seves obres.

Pel que fa a les bases del concurs, lʼextensió dels treballs escrits, que han de ser narracions inèdites i correctament escrites en català, ha dʼestar compresa entre 3 i 6 pàgines per una sola cara, a doble espai, amb mida 11 i tipus de lletra ʻTimes New Romanʼ, i sʼadmetran un màxim de tres relats per persona. Hi haurà tres categories, infants -de 6 a 11 anys-, joves -de 12 a 17 anys-, i adults -a partir de 18 anys.

Les narracions sʼhan de presentar en un sobre tancat amb el títol del treball, que al seu torn contindrà un sobre més petit amb les dades personals de lʼautor (nom i cognoms, edat, adreça i parròquia, telèfon i correu electrònic). Els treballs sʼhauran dʼentregar al Departament de Cultura, al carrer de la Valireta número 2, a la Biblioteca Comunal dʼEncamp, al passeig de lʼAlguer s/n, a la Biblioteca Comunal del Pas de la Casa, a lʼavinguda del Consell General s/n, o bé per correu electrònic a biblioteca@encamp.ad, adjuntant dos arxius, un amb lʼarxiu del treball, i l'altre amb les dades del participant (nom i cognoms, edat, adreça i parròquia, telèfon i correu electrònic). No sʼadmetran arxius que no es presentin en format PDF.

Totes les obres seran publicades al web del Comú dʼEncamp i tothom qui ho desitgi podrà puntuar-les. Aquests vots tindran un percentatge del vot final juntament amb el del jurat, que estarà format per tècnics del Comú dʼEncamp i personalitats en lʼàmbit cultural del país. El jurat podrà declarar desert algun dels premis si, al seu criteri, no sʼassoleix la qualitat convenient.

Pel que fa als premis, en categoria infants els tres relats guanyadors obtindran un lot de llibres. Els joves seran premiats amb 350 euros per al primer premi i 250 i 100 euros per al segon i el tercer. Finalment, en la categoria dʼadults, hi haurà un primer premi de 600 euros, i un segon i un tercer de 350 i 200 euros.

El lliurament de premis tindrà lloc el 10 de desembre a les 18 hores a la Biblioteca Comunal dʼEncamp.

Encamp, 3 d'agost del 2020