Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El premiat musical infantil ‘Viatge a Oz’ triomfa a la Sala de Festes d’Encamp

· Una proposta divertida, plena de música, llum i color que ha rebut una gran acolida de petits i grans en una Sala de Festes plena de gom a gom
Musical infantil 'Viatge a Oz' a la Sala de Festes d'Encamp..
Musical infantil 'Viatge a Oz' a la Sala de Festes d'Encamp.

Encamp, 12 de maig del 2024.- La Sala de Festes del Complex d’Encamp, plena de gom a gom, ha acollit aquest diumenge el musical infantil ‘Viatge a Oz’ de la companyia Trencadís Produccions. Un dels grans clàssics de la literatura i el cinema que ve triomfant en totes les seves adaptacions des de la seva creació l’any 1900 i que avui ha tingut una grandíssima acollida a Encamp amb l’adaptació musical.

L’obra, premiada a Millor Musical Infantil a la gala dels Premis de Teatre Musical i candidata als Premis Max 2023, no ha deixat indiferent al públic. Les famílies han gaudit de més d’una hora de música, coreografies i una gran i divertida posada en escena, plena de personatges i vestuari estrafolaris.

Partint de la història original de Frank Baum, la proposta de Trencadís Produccions ha transportat al públic a aquest món imaginari de paisatges meravellosos i personatges fantàstics des d'una òptica del segle XXI i amb un missatge actualitzat, amb una escenografia molt ben cuidada.La fantasia, el color i la imaginació del títol original són el punt de partida d’aquest viatge fascinant que es serveix de les inseguretats d’una nena per apropar-la al somni que sempre ha desitjat. Una proposta que ha combinat el valor del viatge cap al coneixement personal, amb els simpàtics personatges de sempre i els grans números musicals propis del gènere.

L’espectacle ha comptat amb la direcció de Jose Tomàs Chàfer, amb text i lletra de Josep Mollà i la música original de Carlos Mansa i Vanessa Gil. Una producció, a més, de la qual hi ha un total de 22 professionals al darrere per portar-la a terme.

Amb aquesta proposta, que forma part de la programació cultural infantil 2024, el comú d’Encamp pretén apropar la cultura i les arts escèniques als més petits de la parròquia.

Serveis relacionats