Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Michal Rajniak i Zuzana Kocumova s'adjudiquen la primera jornada de la Spartan Race Encamp

Encamp ha rebut més de 4.500 atletes de 60 països diferents en el primer dia del Campionat d'Europa, que s'ha celebrat a Grau Roig amb les modalitats Sprint i Beast.
Michal Rajniak i Zuzana Kocumova s'adjudiquen la primera jornada de la Spartan Race Encamp.

 

A la penúltima cita de la temporada, abans de finalitzar el calendari espanyol el 28 d'octubre al Circuit Ricardo Tormo de Xest, els millors atletes continentals han protagonitzat una de les carreres més concorregudes de l'any, amb més de 1.500 corredors de categoria Elite disputant-se el Campionat d'Europa de la Spartan Race.
Molts d'ells, a més, han completat el 'Trifecta Weekend', que acredita que han disputat les tres categories en el mateix cap de setmana o sumant proves anteriors. A més, se'ls han unit els participants de la Spartan Junior, amb la presència de nens a partir de quatre anys.
Michal Rajniak en la categoria masculina i Zuzana Kocumova en la femenina s'han alçat amb la victòria en la Beast (+ 20 quilòmetres i 30 obstacles). L'atleta eslovac ha arribat en un primer moment segon a la meta, però una penalització dels Marshalls a Albert Soley per no realitzar tots els Burpees li ha donat la victòria superant a l'espanyol. Per la seva banda, l'olímpica txeca ha sumat el seu tercer Campionat d'Europa consecutiu.
Un cop més, la nota èpica ha arribat amb la presència de dos atletes especials: l'andorrà David Latorre, invident des dels 17 anys i l'hemiplègic Anthony Proz, pertanyent a l'Associació No Difference.