Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més de 600 persones participaran en la 29ena edició de l’Aplec de la Sardana dels Pirineus

El cap de setmana del 3 i 4 de setembre tindrà lloc la 29ena edició de l’Aplec de la Sardana dels Pirineus, 23è Concurs de colles sardanistes i 24è Concurs de colles improvisades
Més de 600 persones participaran en la 29ena edició de l’Aplec de la Sardana dels Pirineus  .

Com ja es va fer l’any passat, la vetllada donarà el tret inicial el pròxim dissabte 3 de setembre a les 12 hores a la plaça dels Arínsols amb l’actuació de la colla Castellera d’Andorra, i, a continuació, a partir de les 13 hores, a la mateixa plaça, tindrà lloc la gran arrosada popular.

A les cinc de la tarda es donarà el tret de sortida al XXIII Concurs de Colles Sardanistes amb la Cobla de La Flama de Farners. Per cloure el dia, a les 20.15 hores es farà a la Sala del Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp un sopar de germanor i anirà acompanyat del concert amb la cobla La Flama de Farners.

L’endemà, diumenge 4 de setembre, a partir de les 10.30 hores, a la plaça dels Arínsols, es faran sardanes de 7 tirades i a la tarda es farà el XXIV Concurs de colles improvisades.

En total hi participaran una dotzena de colles de diferents països (Andorra, Catalunya i França). Pel que fa a les colles veteranes hi haurà Trenc d’Alba, Continuïtat, Fonts de Valldans, Amics de la Sardana i La Mercè. També hi prendran part les colles d’Amunt i Crits i Galzeran, la colla juvenil Brots de Galzeran, les colles infantils Petits Galzeran, Petits Amunt et Crits i La Grandalla, i la colla d’alevins Lampec

Descobreix la programació aquí.