Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més de 400 participants al Míting Internacional de natació d'Encamp

Durant el lliurament de premis del matí, el CN Encamp ha tingut un record per a la família accidentada a l'Alt Urgell la setmana passada
Més de 400 participants al Míting Internacional de natació d'Encamp.

La piscina del Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp ha estat l'escenari aquest dissabte del 24è Míting Internacional de natació, amb la participació de més de 400 nedadors arribats de 14 clubs d'Andorra, Catalunya i Espanya.
Un total de catorze clubs, cinc andorrans (Cleser, Sant Julià, Serradells, Escaldes i Encamp) i nou procedents de Catalunya i Espanya (Sant Boi, Esplugues, Cambrils, Granollers, Berga Ressort, Berga Tossalet, Huesca, Cabrera de Mar i Puigcerdà), han participat aquest dissabte en el 24è Míting Internacional de Natació d'Encamp, a la piscina del Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp.

Més de 400 nedadors han competit durant tot el dia en les diferents proves individuals i de relleus, en les categories prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, junior i absolut.

El conseller de Joventut, Esports i Turisme del Comú d'Encamp, Xavier Fernández, ha destacat que durant la jornada s'ha viscut un "ambient de germanor i convivència entre clubs de diferents països". Fernández ha destacat que aquest esdeveniment està molt lligat a la parròquia després de 24 anys i ha indicat que "esperem que en siguin molts més i aprofitem que ja tenim un cert renom per atreure més gent".Record a les nenes accidentades a l'Alt Urgell

Durant el lliurament de premis del matí, el CN Encamp ha tingut un record per a la família accidentada a l'Alt Urgell la setmana passada, entregant dos trofeus 'simbòlics' al seu club, el CN Serradells, perquè els facin arribar a les menors en senyal d'ànim i desitjant la seva prompta recuperació.


Resultats

Durant el matí s'han realitzat les competicions de les categories prebenjamí, benjamí i relleus. Els guanyadors en categoria prebenjamí masculina han estat Jan Laya del CN Serradells, seguit de Max Suarez del mateix club i de Nil Vinyes del CN Cleser. D'altra banda, en categoria benjamí femení, s'ha alçat en el primer lloc del pòdium Claudia Mangas del CN Granollers, seguida d'Emma Tauste del CN Sant Boi i de Carlota Pignon, del CN Encamp.


En vategoria prebenjamí B masculina, el guanyador ha estat Roman Stricovschi, del CN Cambrils, acompanyat al pòdium de Daniel Huguet del CN Cabrera de Mar i de Nil Muñana del CN Cambrils. En la mateixa categoria, les fèmines guanyadores han estat Carlota del Rio del CN Granollers, ocupant el primer lloc del pòdium, seguida de Martina Padilla i de Nuria Cuesta, del mateix club.

Pel que fa als benjamins masculins, el guanyador de la prova ha estat Maddox Amatller del CN Granollers, que ha rebut el premi amb la seva germana. Antoni Lopez del CN Sant Boi i Biel Cuen del Cleser han completat el pòdium. En categoria femenina, Aina Ortega del CN Serradells ha ocupat el primer lloc, seguida d'Adriana Mejias i de Martina Mosquera, ambdues del CN Granollers.

Finalment, en els relleus 4x50 estils, la final benjamí masculí se l'ha emportat en CN Sant Boi, completant el pòdium el CN Granollers i el Cleser. Pel que fa a les noies, l'equip vencedor ha estat en CN Granollers, seguides de la Federació Andorrana de Natació i del CE Berga Ressort.

Durant la tarda ha estat el torn de la resta de categories. Pel que fa als alevins masculins, el pòdium ha estat ocupat pel primer classificat, Bruno Salas del CN Cambrils, seguit d'Enric Cardenas i Ian Florencio del CN Esplugues. D'altra banda, el pòdium de les alevines s'ha alçat en primer lloc Anna isal del CN Serradells, seguida d'Elena Sanchez i Judith Pamies del CN Cambrils.

Quant als infantils, en categoria masculina ha guanyat Patrick Pelegrina del Cleser, completant el pòdium Tomàs Lomero del CN Escaldes i Arnau Samon del CN Cabrera de Mar. Pel que fa a les noies, la primera ha estat Meritxell Ramos de CN Escaldes, completant el pòdium Aneu Ferrer del CE Berga Ressort i Maria Escoda del CN Cabrera del Mar.

En categoria junior masculí, Jordan Lecoq del CN Serradells ha estat el guanyador de la prova, seguit de Pablo Gil del CN Cambrils i del Alejandro marco del CN Esplugues. D'altra banda, les noies en categoria júnior han ocupat el pòdiuem Lea Ricart, del CN Escaldes, seguida de Maria Ventura del CN Escaldes i de Laia Rodriguez del CN Escaldes.

En categoria absolut masculí, Arnau Blanch del CN Cambrils ha pujat a la part més alta del pòdium, seguit d'Albert Pradas del CN Esplugues i de Josep Maria Dabad del CN Serradells. Pel que fa a les noies absolutes, Monica Ramirez del CN Serradells ha estat la triomfadora, acompanyada de sara Pons del CN Cabrera de Mar i d'Estrella Mairal del C Atletismo Huesca.

Finalment, en les proves de 4x50 relleus estils, en categoria masculina han quedat primers el CN Cambrils, completant el pòdium el CN Cabrera de Mar i el CN Esplugues. Pel que fa als relleus femení, el CN Escaldes ha quedat primer, acompanyat del CE Berga Ressort i del CN Cambrils.