Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més de 300 persones gaudeixen del festival de fi de curs de les escoles de dansa d'Areaesport

Els diners recaptats durant el cap de setmana es destinaran pel viatge a Porto que realitzarà Areaesport per competir al Campionat d'Europa
Més de 300 persones gaudeixen del festival de fi de curs de les escoles de dansa d'Areaesport.

La sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp ha reunit aquest dissabte més de 300 persones amb motiu de la celebració del festival de fi de curs de les escoles de dansa d'Areaesport. Els ballarins han mostrat el seu talent al llarg de les diferents coreografies, que han realitzat durant el cap de setmana en una doble sessió. En total, un centenar de ballarins i ballarines han demostrat el que han après durant els assajos de tot l'any. Des de l'organització, s'han mostrat satisfets amb la participació i la bona rebuda que ha tingut el festival un any més.

L'espectacle s'ha dividit en dues parts. La primera part amb balls dels conjunts Twogether, Happy, Peke Dance i Seventeen, a més d'una actuació de sevillanes i dels grups infantil i juvenil de l'Esbart Sant Romà d'Encamp. La segona part, en canvi, ha tingut com a temàtica 'Què vull ser de gran?', amb coreografies sobre diferents oficis (veterinaris, grangeres, venedores de fruites, policies, secretàries, models...). El festival ha finalitzat amb un ball final de tots els artistes interpretant 'Jo vull ser feliç'.

Durant la sessió de dissabte, la cònsol menor, Esther París, va sorprendre a tots els integrants d'Areaesport anunciant-los que la part de la recaptació del Comú anirà destinada a cobrir part del viatge a Porto que l'escola farà amb motiu d'una competició.