Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més de 200 persones participen a la primera marató de lectura d'Encamp

La Biblioteca Comunal d'Encamp ha organitzat una marató de lectura del llibre 'Alícia en terra de meravelles' de Lewis Carroll.
Més de 200 persones participen a la primera marató de lectura d'Encamp.

La Biblioteca Comunal d'Encamp ha organitzat aquest dilluns una marató de lectura de l'obra de Lewis Carroll 'Alícia en terra de meravelles'. La finalitat d'aquesta iniciativa és incentivar l'hàbit de llegir entre els infants, ja que la lectura aporta molts beneficis, com la creativitat, la sociabilitat, la concentració i l'estímul de l'autoconfiança.

L'acte ha començat amb la lectura del títol en diferents llengües per part d'un grup de voluntaris, amb la finalitat de demostrar la riquesa de cultures que conviuen al nostre país. Posteriorment, els infants de l'escola andorrana de primera ensenyança d'Encamp han assumit el protagonisme, llegint fragments del llibre en català fins a les dotze del migdia.

Durant la tarda, els infants de l'àrea de jovent i de l'escola francesa d'Encamp han agafat el relleu. A més, els infants de l'àrea també han estat els responsables de preparar la decoració que ha estat present durant la jornada, que s'ha allargat fins a les vuit del vespre, i que ha aconseguit reunir més de 200 persones que han col·laborat en la iniciativa.