Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més de 200 infants celebren el Dia Mundial del Medi Ambient amb diversos tallers

Els alumnes d'entre 8 i 12 anys de les escoles del Pas de la Casa i Encamp han participat en els tallers de reciclatge, jardineria, consum d'aigua, entre d'altres.
Més de 200 infants celebren el Dia Mundial del Medi Ambient amb diversos tallers.

Els infants d'entre 8 i 12 anys de l'escola andorrana d'Encamp, l'escola francesa d'Encamp i el Pas de la Casa s'han aplegat aquest dimarts al matí als Cortals d'Encamp per celebrar el Dia Mundial del Medi Ambient, que va tenir lloc el passat diumenge 5 de juny. L'acte ha comptat amb l'assistència de més de 200 alumnes.

Un any més, el personal del Comú d'Encamp ha ofert nou tallers per commemorar aquest dia. Entre les activitats proposades, els infants han fet des d'un taller de jardineria fins a activitats de reciclatge, taller d’observació de rastres d'animals, taller de ramaderia amb el vaquer comunal i han vist com funciona el camió de les escombraries i la màquina d'escombrar, entre d'altres.

A més, en el marc de la jornada, els banders han donat explicacions als infants sobre la senyalització de muntanya, els animals de companyia i els treballs forestals.

Tot plegat, els infants de les diferents escoles han pogut gaudir tots junts i alhora han après de la natura.