Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més d’una trentena de propostes dins del Programa d'activitats d’estiu per a la gent gran

· Enguany el programa d’estiu amplia l’oferta i la varietat d’activitats amb propostes esportives, culturals, d’oci i gastronòmiques pensades per als diferents perfils del col·lectiu. · Les activitats s’inicien el proper dilluns 1 de juliol i s’allargaran tot l’estiu fins el divendres 30 d’agost.
Més d’una trentena de propostes dins del Programa d'activitats d’estiu per a la gent gran.

Encamp, 28 de juny del  2024.- Enceta la tercera edició del Programa d’activitats d’estiu per a la gent gran, impulsat pel Comú d’Encamp, que aquest any compta amb més d'una trentena de propostes. Degut a la gran participació i acollida que ha tingut per part del col·lectiu en les darreres edicions del programa, des del departament d’Afers Socials i Gent Gran, s’ha decidit ampliar el nombre i la varietat d’activitats. Es tracta d’una iniciativa que fomenta l’activitat i la interacció entre la gent gran de la parròquia. 

Entre les activitats d’enguany hi ha propostes esportives, culturals, d’oci i gastronòmiques pensades per als diferents perfils del col·lectiu. Entre les sortides més destacades trobem la visita al Zoo del Pirineu que comptarà amb una visita guiada, una exhibició de vol i esmorzar i dinar. També destaca la sortida al Castell de Foix, a França, amb la visita i el dinar inclosos. 

Dins del programa d’activitats també trobem un gran nombre de sortides i caminades per diferents espais de la parròquia i d’arreu del país, per gaudir de la cultura i la natura. En són exemples les sortides a la Vall de Sorteny o a la Vall d’Incles, la Ruta del Ferro amb la visita a la mina inclosa, o també les visites als monuments de la parròquia, com al conjunt històric de Sant Romà de les Bons o a Vila i Santa Maria. A més, com activitat esportiva destaca el taller de taitxí que es realitzarà cada dilluns al matí. 

També estan programades visites culturals a l’Hotel Rosaleda, al Consell General, al Museu Cal Pal i al Museu Carmen Thyssen. En el programa també s'inclouen activitats gastronòmiques, com per exemple, una visita a la Formatgeria El Batall, una visita a l’Autèntic Mel de Santa Coloma o un maridatge de melmelades del Pastador. 

  

Les activitats comencen l’1 de juliol i cal inscriure’s a La Valireta 

Les activitats d’estiu s'inicien aquest proper dilluns 1 de juliol i finalitzaran el divendres 30 d’agost amb una visita al Museu Carmen Thyssen. A banda, el dijous 29 d’agost, hi haurà una activitat de cloenda, amb una masterclass i una gimcana. 

Les inscripcions estan obertes des del 25 de juny i es poden fer al Centre Cultural La Valireta. El cost és d’1 euro per sortida i persona, excepte les activitats on s’indica un preu específic en la programació. Per a més informació es pot contactar al telèfon 731 670. 

   

CONSULTA EL PROGRAMA AMB TOTES LES ACTIVITATS 

Serveis relacionats