Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més d'un centenar de persones han inaugurat la temporada d'estiu del Funicamp

El Funicamp és la porta d’entrada a la riquesa i la història de l’entorn i el paisatge pirinenc. En només 25 minuts i després de recórrer més de sis quilòmetres resseguint la vall dels Cortals, s’arriba a 2.502 metres d’altitud, on es poden fer moltes activitats.
El Funicamp ofereix un ampli ventall d'activitats.
El Funicamp ofereix un ampli ventall d'activitats

Aquest estiu també és el punt de sortida de múltiples rutes a peu i d’excursions amb 4x4 i guia. Descobrirem paisatges d’alta muntanya i el patrimoni cultural i històric amb una visita a l’Orri del Cubil, i acabarem als Pessons, on podem relaxar-nos a la terrassa del bar restaurant i gaudir d’unes vistes magnífiques, o fer activitats diverses com senderisme i pesca.

També s’ofereix la possibilitat d’aturar-se a l’estació intermèdia del Funicamp per poder gaudir d’una passejada per la vall dels Cortals, on podrem fotografiar la peculiaritat del seu paisatge rural i de muntanya o fer una via ferrada, diverses rutes a peu o escalada al rocòdrom exterior dels Cortals.

Aquest estiu, s’incorporen a l’obertura del Funicamp dues novetats: la primera d’elles és l’increment del servei d’excursions 4x4 amb un vehicle més, millorant d’aquesta manera el servei i adaptant-lo a les necessitats dels usuaris.  La segona és l’obertura de l’snack-bar de Solanelles, que es suma a l’oferta gastronòmica del restaurant de Pessons i del bar-restaurant del Funicamp (situat a la planta baixa de l'edifici del giny).

 

PREUS per persona

FUNICAMP (anada i tornada)

- Infantil i sènior (de 3 a 14 anys i + 65 anys): 5 euros

- Adult (de 15 a 65 anys): 8 euros

 

EXCURSIONS 4X4 (Les Solanelles - Orri del Cubil - Els Pessons) anada i tornada:  6 euros

 

FUNICAMP + EXCURSIÓ 4x4

- Infantil i sènior: 10 euros

- Adult: 12 euros

* per normes de seguretat, els menors de 3 anys no poden pujar al Funicamp. Es pot accedir amb gossos.

 

DATES OBERTURA I HORARIS

- Del 27 de juliol al 8 de setembre del 2013, de 10 a 17h (a les 17h s'efectua la darrera sortida des de les Solanelles), de dimarts a diumenge (dilluns tancat).

 

VENDA DE TIQUETS

Oficines de turisme d'Encamp i del Pas de la Casa i a l'edifici del Funicamp