Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'escriptor Martí Gironell acomiada el cicle d'entrevistes en directe d'enguany al Pas de la Casa amb la seva darrera obra premiada

· L'autor ha presentat la seva darrera obra, ‘El fabricant de records’, la novel·la que han llegit els membres del club de lectura de les biblioteques comunals d'Encamp i del Pas de la Casa durant el mes de novembre i que ha estat guardonada amb el 55è Premi Prudenci Bertrana 2022
L'escriptor Martí Gironell acomiada el cicle d'entrevistes en directe d'enguany al Pas de la Casa amb la seva darrera obra premiada.

El Pas de la Casa, 30 de novembre de 2022.- El cicle d'entrevistes literàries en directe ha acomiadat la temporada d'enguany a la sala polivalent del Centre Esportiu del Pas de la Casa amb l'escriptor i periodista Martí Gironell. L'acte, fet en col·laboració per la biblioteca comunal del Pas de la Casa i Culturàlia, ha seguit el format tradicional d'interacció directa amb el públic. L'entrevista ha anat a càrrec d'Arnau Colominas que ha pogut entrevistar al recent guanyador de l'edició 2022 del Premi Prudenci Bertrana.

L'autor ha parlat de diferents aspectes de la seva escriptura. A més, ha aprofitat per presentar la seva darrera obra, 'El fabricant de records', novel·la que han estat llegint els membres dels clubs de lectura de les biblioteques d'Encamp i del Pas de la Casa durant el mes de novembre.

Amb 'El fabricant de records', l'escriptor de Besalú barreja història recent amb ficció per homenatjar un fotògraf ambulant, Valentí Fargnoli, un dels més destacats dels primers anys del segle XX a les comarques gironines. una novela èpica, heroica i delicada feta de records i secrets inoblidables que ha agradat molt al club de lectura.

La iniciativa de les entrevistes en viu es va posar en marxa l'any passat a la parròquia i ha tingut un gran èxit en totes les sessions que s'han desenvolupat per la relació propera que s'estableix entre els assistents i els autors.