Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les pintures d’Aleix Albareda inauguren la programació de la sala d’exposicions del comú d’Encamp d’aquest 2019

L’actor i pintor solsoní, Aleix Albareda, serà l’encarregat d’obrir la programació de la sala d’exposicions del comú d’Encamp d’aquest 2019 amb una mostra de la seva obra pictòrica d’acrílics sobre tela amb quadres de gran i mitjà format que recullen paisatges i figures que reprodueixen una visió personal i melancòlica del món que l’envolta. L’exposició obrirà al públic de dilluns a dijous, entre les 8 del matí i les 5 de la tarda, i els divendres, de 8 a 3. L’entrada és lliure.
Cartell de l'exposició que es podrà veure fins el 8 de març..
Cartell de l'exposició que es podrà veure fins el 8 de març.

‘Albareda’ recull una mostra de pintures de cels i horitzons crepusculars a contrallum de la sèrie original ‘Twelve lace skies’, tots ells acrílics sobre tela en formats de 100x100, de l’any 2016. Títols com ‘Afrontar l’atzar dels daus’, ‘The faithful servant’ o ‘Negligia la influència de la presciència’ formen part de lamostra que es podrà visitar fins el pròxim 8 de març, a la planta baixa del comú.

El seu tarannà polifacètic, marcat per la seva formació acadèmica en Art Dramàtic, Comunicació i Creativitat Publicitària, és present en tots els àmbits artístics que ha explorat amb gran èxit, principalment al teatre i a la televisió, treballant amb els principals directors de l’escena teatral catalana i protagonitzant sèries per a diverses televisions a Espanya. També ha fet ràdio i publicitat.