Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les Jornades europees del patrimoni també a Encamp

Els visitants que ho desitgin podran gaudir de les 10 a les 13.30 hores d’una visita guiada en què es podran endinsar en la història d’aquest patrimoni encampadà.
Les Jornades europees del patrimoni també a Encamp.

Les Jornades europees del patrimoni arriben a Encamp el proper dissabte 27 de setembre amb una jornada de portes obertes de l’església de Sant Romà de Vila. Els visitants que ho desitgin podran gaudir de les 10 a les 13.30 hores d’una visita guiada en què es podran endinsar en la història d’aquest patrimoni encampadà.

El programa d’activitats de les Jornades europees del patrimoni es complementa amb la mostra a la sala d’exposicions del Govern, on es reuniran de forma temporal diverses figures del patrimoni romànic d’Andorra que van marxar al llarg del segle vint amb altres obres presents al país.

 

La sala d’exposicions del Govern acollirà les tres cares de la mesa d'altar de Sant Romà de Vila. Aquesta figura del patrimoni encampadà del segle XIII està conservada des del 1922 al Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC). La peça frontal d'altar té la particularitat de ser l'única mostra de pintura romànica sobre fusta que existeix a  Andorra.

A més a més, durat el cap de setmana els visitants podran gaudir de les portes obertes a la mostra Benvingudes a casa, que acull la sala d’exposicions del Govern, de la visita a l’església de Sant Miquel de Prats i de la visita a l’església de Sant Miquel d’Engolasters.