Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les inscripcions de les activitats 4x15 augmenten un 30% respecte al 2015

Cada any el Comú d’Encamp ofereix als infants i joves un reguitzell d’activitats per fer durant l’estiu.
Les inscripcions de les activitats 4x15 augmenten un 30% respecte al 2015.

Les activitats d’estiu 4x15, que s’adreça a nens i nenes d’entre 6 i 12 anys, van finalitzar la primera setmana de setembre, i les Colònies Cortals -de 8 anys a 17 anys- van realitzar-se durant el mes de juliol. Les activitats organitzades per aquest estiu des del Departament de Joventut i Esports del Comú Encamp han estat molt satisfactòries i tots els usuaris han quedat contents amb el servei.

De fet, les xifres també són molt positives perquè comparat amb l’any passat la tendència d’inscripcions ha anat a l’alça. Així, es pot parlar d’un augment d’inscripcions del 30% pel que fa a les activitats 4x15, on van participar un total de 490 infants repartits entre les 9 setmanes, 112 més que l’any passat. En aquest cas, les places estaven limitades a 50 persones per setmana però es van haver d’ampliar les inscripcions per complir amb les necessitats dels usuaris. Pel que fa al Pas de la Casa, les activitats 4x15 han tingut un total de 30 inscrits, augmentant lleugerament les dades respecte de l'any passat.

D’altra banda, pel que fa a les Colònies Cortals, els dos torns han completat l’aforament i s’ha registrat un total de 90 joves i infants. Així, enguany les xifres s’han igualat a les de l’any passat. Els participants s’han allotjat a l’Alberg de la Baronia, on han dut a terme diverses activitats com esports d’aventura, excursions i acampades, entre d’altres.

El centre d’interès de les colònies d’enguany ha estat Continental Cultura, i s’ha explicat als infants que les cultures són el resultat de molts processos de barreja racial, lingüística i religiosa, i són vives i evolucionen constantment, perquè no estan aïllades. Així, els més petits de la casa i els joves de la parròquia han treballat de forma lúdica, cultural i esportiva les cultures del món per enriquir-los en aquest àmbit.

En general el balanç de les dues activitats proposades per aquest estiu és molt bo, ja que s’han superat les expectatives d’inscripcions i a més s’han pogut realitzar totes les activitats programades.