Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les escoles esportives d’Encamp tanquen el curs amb uns 1.250 inscrits i la natació i el futbol com les activitats de més èxit

Les escoles esportives de la parròquia d’Encamp posen punt final a les activitats d’aquest curs 2012-2013 amb uns 1.250 inscrits.
Les escoles esportives d’Encamp tanquen el curs amb uns 1.250 inscrits i la natació i el futbol com les activitats de més èxit.

Les escoles esportives de la parròquia d’Encamp posen punt final a les activitats d’aquest curs 2012-2013 amb uns 1.250 inscrits. A Encamp hi ha hagut uns 1.100 matriculats a les 20 modalitats esportives que s’han ofert. Les escoles amb més participació han estat la de natació amb uns 400 alumnes, la de neu amb uns 170 inscrits i la de futbol amb uns 150 joves.

Al Pas de la Casa s'han comptabilitzat uns 150 inscrits entre les 6 escoles esportives que hi ha. Les activitats amb més èxit han tornat a ser la natació amb uns 90 inscrits i el futbol amb uns 30 joves matriculats.

Durant aquesta setmana totes les escoles esportives fan jornada de portes obertes perquè els pares dels alumnes puguin veure les activitats que desenvolupen els seus fills.   Aquest dijous i divendres la piscina del Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp acull la cloenda de les escoles esportives d’Encamp en què els joves han pogut gaudir d’una jornada festiva amb inflables gegants. I el Pas de la Casa ha celebrat el final de curs aquest dimecres al Centre Esportiu.

 

Balanç d’Encamp

El cap del departament d’Esports, Manel Sánchez, fa un balanç positiu de la temporada i reconeix que el projecte de les escoles esportives és un programa consolidat a la parròquia i una proposta d’esport extraescolar molt interessant i és que admet que “és una manera de formar els joves a través de la pràctica de l’esport”.

Sánchez recorda que des de fa temps la xifra d’inscrits es manté al voltant dels 1.300 i anuncia que de cara a l’any vinent es podria incorporar alguna escola, però, de moment, Sánchez no menciona cap activitat perquè encara s’està parlant amb clubs nous d’Encamp.

A més, Sánchez destaca que un cop acabat el curs és hora de fer balanç i veure les activitats que han funcionat per potenciar-les de cara a l’any vinent i sobre les que no han anat tan bé esbrinar-ne el motiu per millorar.

 

Balanç del Pas de la Casa

Per la seva banda, el director del Centre Esportiu del Pas de la Casa, Ignasi Vinós, fa una valoració molt bona de com ha transcorregut el curs esportiu al Pas de la Casa i afirma que s’han complert els objectius marcats.

Així, enguany hi ha hagut un 50% més de matriculats a les 6 escoles esportives que hi ha al poble encampadà arribant als 150 inscrits. L’escola de natació amb uns 90 joves i la de futbol amb uns 30 han estat les que han tingut més sortida.

Vinós sosté que de cara a l’any vinent els objectius són consolidar les activitats esportives que es fan i incrementar el nombre d’inscrits arribant a l’entorn dels 180. Per assolir la xifra Vinós explica que s’intentarà arribar més a la població escolar del Pas de la Casa.