Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les biblioteques comunals d’Encamp commemoren el Dia Universal dels Drets dels Infants amb diferents activitats

Les activitats començaran el dia 13 de novembre i finalitzaran el dia de l’efemèride
Les biblioteques comunals d’Encamp commemoren el Dia Universal dels Drets dels Infants amb diferents activitats.

La primera activitat es realitzarà a la Biblioteca Comunal d'Encamp els dies 13, 14 i 15 de novembre, de 17.30 a 19 h, amb un taller adreçat a un públic infantil i juvenil que consistirà a confeccionar un mural de gran format on es recolliran diferents drets dels infants. L'objectiu d'aquesta activitat és posar en coneixement dels nens i de les nenes quins són els seus drets universals.

La mateixa activitat es repetirà a la Biblioteca Comunal del Pas de la Casa els dies 16 i 17 de novembre, a partir de les cinc de la tarda.

L’acte principal arribarà el dia de l’efemèride, el 20 de novembre, d'11 a 12.30 hores, moment en què la Biblioteca Comunal d’Encamp acollirà un acte commemoratiu amb la participació dels alumnes de l'Escola Andorrana de Segona Ensenyança d'Encamp i la col·laboració de la presidenta del Comitè d'Unicef d'Andorra, Marta Alberch.

L'activitat començarà amb la lectura d'alguns dels 54 articles aprovats a la Convenció dels Drets de l'Infant i continuarà amb l'escriptura en una targeta, per part dels alumnes (12 a 15 anys), d'una paraula, frase o reflexió relacionada amb qualsevol dels 54 articles llegits prèviament. Aquestes targetes quedaran exposades a l'arbre dels 'Drets dels infants', que acompanyarà al mural que s'haurà realitzat al taller dels dies 13, 14 i 15 de novembre.