Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les biblioteques celebren el Dia de la dona

Les Biblioteques comunals d'Encamp i del Pas de la Casa celebren el Dia de la dona treballadora amb diferents activitats, com ara massatges gratuïts i sortejos.
Les biblioteques celebren el Dia de la dona.

Durant tot el dia, les usuàries que utilitzin el servei de préstec a les biblioteques seran obsequiades amb una entrada diària 3x1 per a les instal·lacions dels centres esportius comunals i també amb un llibre d'ocasió en el cas de la biblioteca del Pas de la Casa. A més, les 25 primeres rebran un obsequi de perfumeria.

Tanmateix, les usuàries podran optar a relaxar-se a les biblioteques comunals gràcies a dues esteticistes que realitzaran massatges en hores convingudes. En el cas d'Encamp es faran massatges podals, facials, ungles i cromoteràpia amb una durada de 30 minuts, de 10 a 13 hores, fent prèvia reserva al telèfon 732 704. Pel que fa al Pas de la Casa, els massatges tindran una durada de 10 minuts i es faran en la franja horària de 16 a 20 hores, amb reserva prèvia trucant al telèfon 856 787.

Finalment, les usuàries que s'acostin durant el dia a les biblioteques podran participar en el sorteig de dos lots de productes (un a Encamp i un al Pas de la Casa). Per participar, hauran d'omplir una butlleta que se'ls facilitarà a les recepcions de les biblioteques i dipositar-la en una urna. El sorteig es realitzarà el divendres 9 de març a les 18 hores i es comunicarà el nom de les guanyadores per telèfon i a través de les xarxes socials comunals.