Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obertes les inscripcions per a les activitats esportives d’Encamp

El departament d’Esports està compromès amb l’objectiu que els ciutadans trobin la seva oportunitat de connectar amb l’esport, i és per això que s’elabora un calendari específic per a infants, adults i gent gran. Aquesta temporada s’inclourà el ioga infantil, una activitat que té per objectiu que els joves treballin l’autocontrol i la reflexió.
Obertes les inscripcions per a les activitats esportives d’Encamp.

El Comú d’Encamp obre les inscripcions per a les activitats esportives. Els infants i joves de la vila d’Encamp podran gaudir d’activitats aquàtiques, i a més, també podran practicar arts marcials. La novetat d’enguany, el ioga infantil, forma part de les activitats de gimnàstica. A banda d’aquests esports, també s’ofereix el tir amb arc, el tennis taula i esports d’equip, l'handbol i el futbol. En aquest cas, el Pas de la Casa oferirà cursets de natació, judo, karate i futbol.

Les activitats dirigides a adults continuen en l’àrea aquàtica. Les arts marcials també ocupen un lloc al calendari, així com els esports col·lectius. A més, a l’igual que per als infants, també s’oferirà tennis taula i tir amb arc.

La gent gran podrà fer cursos de natació i manteniment físic.

No obstant això, el Comú d’Encamp també posa a disposició dels ciutadans espais lúdics i educatius adaptats a totes les edats. Així, existeix l’àrea de Jovent, tant a Encamp com al Pas de la Casa, per a infants entre els 6 i els 11 anys (fins als 12 anys al Pas de la Casa); l’espai Jove, dirigit a joves amb edats compreses entre els 12 i els 17 anys, i el Punt d’informació Juvenil, per a joves de 18 a 30 anys.

 

Activitats dirigides

A banda de les activitats esportives, el Comú d’Encamp també posa a disposició dels usuaris dels centres esportius un calendari d’activitats dirigides. Aquesta programació, a Encamp, inclou l’step, el pilates, el cycling, la zumba i l’Aquagim. Al Pas de la Casa, a més de tots aquests esports, també s’oferirà el Pump i l’Aquagim.