Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les activitats de Tots Sants d’Encamp i el Pas de la Casa tindran una sortida a Port Aventura, una estada a l’Alberg de la Baronia i una aventura misteriosa

· Les activitats es faran del 31 d’octubre al 4 de novembre i disposen de places limitades. · Les inscripcions s’obren aquest dijous 13 d’octubre i el preu serà de 77,80 € per als assistents de 3 a 5 anys i de 88,90 € pels de 6 a 17 anys
Les activitats de Tots Sants d’Encamp i el Pas de la Casa tindran una sortida a Port Aventura, una estada a l’Alberg de la Baronia i una aventura misteriosa .

Encamp, 11 d’octubre de 2022.- El Comú d’Encamp obre aquest dijous, 13 d’octubre, les inscripcions per a les activitats de Tots Sants del Llaç d’Animació, l'Àrea de Jovent i l’Espai Jove d’Encamp i del Pas de la Casa. Les activitats tindran lloc durant la setmana de vacances escolars (del 31 d’octubre al 4 de novembre).

En el cas del Llaç d’Animació (de 3 a 5 anys), els participants viuran una aventura misteriosa per ajudar a la castanyera a poder fer castanyes de nou per tot el país. Les activitats es faran al Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp i al Centre Esportiu del Pas de la Casa.

Pel que fa a l’Àrea de Jovent (de 6 a 11 anys), es farà una estada de 4 dies a l’alberg de la Baronia per conèixer les llegendes dels Pirineus i descobrir els seus misteris més terrorífics.

Des de l’Espai Jove (de 12 a 17 anys), es realitzarà una sortida de 2 dies (2 i 3 de novembre) a Port Aventura. El preu inclou l’entrada al parc d’atraccions, nocturnitat a un hotel del mateix parc, àpats i una entrada a Ferrariland.

Les places per a totes les activitats són limitades i el preu és de 77,80 € per al Llaç d’Animació i de 88,90 € per a l’Àrea de Jovent i l’Espai Jove.

Els usuaris/àries del Llaç d’Animació o l'Àrea de Jovent i els del Club Piolet o del Carnet Jove podran gaudir d'un descompte del 10%. A més, les famílies que inscriguin un segon germà/ana tindran un descompte del 20% en la segona inscripció.

Les inscripcions es faran de forma on-line clicant en aquest enllaç i entrant a la pestanya inscripció d'activitats.

Per a qualsevol dubte o informació es pot contactar amb l’Espai Jove trucant al 831 028, al 635 400 o enviant un correu a espaijove@encamp.ad. Per posar-se en contacte amb l’Àrea de Jovent cal trucar al 834 333, al 672 499 o enviar un correu a areajovent@encamp.ad. I per parlar amb el Llaç d’Animació, es pot telefonar al 728 400, al 354 152 o escriure a llac@encamp.ad.