Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Laura Ester visita el WP Camp d'Encamp

Ahir dissabte es va posar en marxa el WP Camp de waterpolo a Encamp, amb una trentena de participants vinguts d'Espanya i d'Andorra, que estaran fins dijous compaginant els entrenaments de tecnificació amb activitats lúdiques, com una visita al patrimoni encampadà o activitats a la neu a Grandvalira.
Laura Ester visita el WP Camp d'Encamp.

Una de les visites més esperades ha tingut lloc avui, quan els participants del campus han rebut la visita de Laura Ester, portera de la selecció espanyola de waterpolo i del CN Sabadell, que ha realitzat una classe magistral a les noies i als nois, que ha començat amb una xerrada a la sala polivalent del Complex d'Encamp i ha acabat compartint piscina amb els joves, ensenyant als porters la seva tècnica i experiència.

Laura Ester ha comentat que en aquesta classe magistral 'jo aprenc tant d'ells com ells de mi, per les ganes i la il·lusió que tenen els joves'. Ester ha comentat que està molt motivada i amb ganes i que 'guanyar competicions fa que tingui més ganes de continuar i de seguir tenint la satisfacció d'aconseguir títols'. A més, Ester s'ha mostrat molt satisfeta que el waterpolo femení estigui en un punt dolç, perquè per a ella és molt gratificant quan s'acosta un pare o una mare i li diuen que la seva filla vol fer waterpolo per seguir el seu exemple. Preguntada pel campus, ha dit que el que l'ha motivada a venir a Encamp avui ha estat 'les ganes dels nens i de les nenes que estan entrenant'. Ester recomana als jugadors que sobretot 'gaudeixin del waterpolo, passar-s'ho bé i aprendre el màxim possible'.

Per finalitzar la seva visita, Ester s'ha fet una fotografia de grup amb els participants i entrenadors del campus i amb el conseller de Joventut, Esports i Turisme, Xavier Fernández, que ha volgut aprofitar l'ocasió per parlar amb l'esportista i amb els organitzadors del campus amb la finalitat d'intercanviar impressions.

Laura Ester, als seus 26 anys, té un palmarès brillant. Campiona d'Europa el 2014, campiona del món el 2013 i nomenada millor portera del mundial i inclosa en el 7 ideal del campionat, subcampiona olímpica als Jocs Olímpics de Londres 2012 i subcampiona d'Europa el 2008. A més, compagina l'esport d'elit amb els seus estudis de bioquímica. Tot un exemple a seguir pels participants del WP Camp d'Encamp.