Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

LapsusTeatre presenta l’obra ‘Perill… Públic’

La comèdia de l’autor francès Frédéric Sabrou, amb traducció i adaptació de Xavi Fernández i Joan Sans, s’estrena el 27 de novembre a la sala d’actes de La Valireta d’Encamp.
LapsusTeatre presenta l’obra ‘Perill… Públic’.

Lapsus Teatre torna a escena amb ‘Perill... Públic’, el segon projecte de producció teatral de la companyia encampadana que, amb la col·laboració del Comú d’Encamp, ha programat una triple sessió el 27, 28 i 29 de novembre, a les 21.30 hores, a la sala d’actes de La Valireta d’Encamp.

‘Perill... Públic’ narra la història d’una companyia de teatre que ha de fer front a una tria terrible, actuar davant d’un públic compost principalment d’espectadors feixistes. Tria terrible, tenint en compte que mai havien tingut tant públic a la sala. Aquesta situació els fa plantejar-se diferents preguntes. Han d’actuar o no? Cedeixen a la hipocresia ordinària o es manifesten obertament defensant una ètica que segurament no interessa a ningú? Preguntes que sobrepassen l’àmbit del teatre i interpel·len cada individu sobre la forma de ser ‘actor’.

L’obra, dirigida per Xavi Fernández, que repeteix en les tasques de direcció amb la companyia, estarà representada per cinc actors. Joan Sans interpretarà Sergi Colom, l’autor i director de l’obra ‘Jardí dels retrets’. Els actors estaran representats per Sito Adrán (Boris), Mercè Rosas (Júlia) i Cristina Gavaldà (Elena). Marcos Rodríguez interpretarà Samir, un tècnic de sala magrebí.

Les entrades són a la venda a www.morabanc.ad, a les oficines de turisme d’Encamp i del Pas de la Casa i al Departament de Cultura de la mateixa parròquia. El preu de l’entrada és de 8 euros, amb un 50% de descompte amb el Carnet Jove.

 

Promocions disponibles amb l’entrada

Gràcies a la col·laboració dels establiments comercials d’Encamp, els espectadors que tinguin l’entrada anticipada podran gaudir de descomptes o promocions en els següents establiments: a Frankfurt ‘A on anem’, Restaurant Borda Major i Bar Restaurant Prat Gran, un 10% de descompte en un àpat; a Shusski Bar, Bar Broques i Bar Restaurant Roc Arnau, una segona consumició gratuïta; a Bar Xoc, una tapa per consumició i a Restaurant el Cresper, una copa gratuïta per àpat.

Tanmateix, els comerciants i els artesans organitzadors de ‘A Encamp, dissabtes mercat!’, amb l’entrada a l’espectacle també ofereixen un descompte especial en qualsevol de les parades del mercat. Aquesta promoció és vàlida fins al 20 de desembre.