Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

LapsusTeatre organitza un taller d’iniciació a la interpretació teatral a Encamp

La Companyia LapsusTeatre, amb la col·laboració del Comú d’Encamp, organitza el primer taller dels tres que té previstos organitzar aquest any amb l’objectiu de convidar la gent de la parròquia a entrar en contacte amb el món de les arts escèniques.
Taller d’iniciació a la interpretació teatral a Encamp.
Taller d’iniciació a la interpretació teatral a Encamp

El ‘Taller d’iniciació al teatre’, de dotze hores de durada, tindrà lloc el cap de setmana del 22 i 23 de febrer a la sala d’actes de La Valireta, a Encamp, i serà impartit per l’actor i director andorrà Alfons Casal.

L’objectiu d’aquest taller és establir un primer contacte amb la tècnica teatral a través del joc i la improvisació per ser conscients del propi cos i de la veu, i aprendre a fer servir les eines de l’actor.

El preu del taller, obert a totes les persones majors de 16 anys, és de només 5 euros. Les places són limitades i la data límit per fer les inscripcions és el 19 de febrer.

Per formalitzar la inscripció cal adreçar-se al Departament de Cultura del Comú d’Encamp, carrer de la Valireta núm.2, omplir la sol·licitud i fer efectiu el pagament del taller.