Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La zona del Pedral disposa a partir d'avui de 34 noves places d'aparcament de zona verda

• Donaran resposta a les necessitats d'aparcament, sobretot durant l'entrada i sortida de les escoles i dels establiments comercials. • Amb la targeta e-parq, que es pot sol·licitar al Comú el preu hora serà un 50% inferior al de la tarifa de zona verda habitual
Nova zona d'aparcament al Pedral .
Nova zona d'aparcament al Pedral

Encamp, 19 de juliol de 2021.- El Comú d'Encamp ha habilitat una nova zona d'aparcament al carrer del Pedral, amb un total de 34 places, per tal de donar cobertura a les necessitats d'aparcament de la zona, especialment durant l'entrada i sortida de les escoles, però també als comerços i establiments de restauració que amb el tancament de l'aparcament de la Palanqueta, van veure disminuir les places d'aparcament properes.

La zona d'aparcament s'ha habilitat temporalment per resoldre les mancances d'aparcament, i el cost del treballs d'arranjament, pintura i col·locació de parquímetre han estat en total d'uns 15.000 euros.

La tarifa d'aparcament és la corresponent a la zona verda C, 0,45€/hora, amb un 50% de descompte amb la targeta e-parq, és a dir 0,23€/hora, de dilluns a diumenge de 9 h a 13 h i de 15 h a 20 h (excepte 01/01, 14/03, 08/09/ i 25/12) i amb la possibilitat per als veïns residents, de demanar la vinyeta anual per un import de 306 euros/any. Per a més informació cal contactar amb el servei de circulació.

Més de 130 noves places d'aparcament a finals d'estiu

El Comú d'Encamp està finalitzant les obres de dos nous aparcaments més, a les Bons i al carrer de la Vena, i es preveu la seva posada en funcionament a finals d'estiu. La construcció de l'aparcament de la Vena amb una vuitantena de places d'aparcament, ha permès també crear un nou accés a l'avinguda de Joan Martí, una zona de jocs infantils, i també, en l'extrem més allunyat dels habitatges, un nou pipicà, i la construcció de la vorera pel carrer de la Vena i una zona enjardinada.

Els dos aparcaments inclouran places disponibles per a abonats, amb diferents modalitats: 24 hores i 12 hores amb opció, nocturn o diürn. Per a més informació, es pot contactar amb el servei d'aparcaments trucant al +376 873 200.

En total a finals d'estiu s'hauran posat en servei a la parròquia unes 130 noves places d'aparcament, entre zona verda i aparcaments horitzontals amb barrera.