Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Valireta d’Encamp acollirà dilluns la presentació del llibre ‘Diario de una Leucemia’, de Toni Gamero

· L’acte començarà a les 20 h i comptarà amb la presència de l’autor, que explicarà la seva pròpia experiència i parlarà de temes referents a la malaltia, com de la donació de medul·la òssia. · Gamero resideix a Encamp i és l’actual president de l’Associació de trasplantats i donants d’Andorra
Toni Gamero presenta dilluns el seu llibre a La Valireta..
Toni Gamero presenta dilluns el seu llibre a La Valireta.

Encamp, 29 de setembre de 2022.- La sala de teatre de La Valireta acollirà el proper dilluns, 3 de setembre, la presentació del llibre ‘Diario de una leucemia’, de Toni Gamero. L’acte, que s’iniciarà a les 20 h, està obert a tothom i comptarà amb la presència de l’autor.

Gamero viu a Encamp i és l'actual president de l’Associació de trasplantats i donants d’Andorra (ATIDA). Fa un any i mig va haver de ser trasplantat de medul·la òssia perquè patia leucèmia i durant el procés i els tractaments va decidir escriure l’obra que presentarà dilluns. De fet, durant l’acte parlarà de la seva pròpia experiència i de com fer una donació de medul·la òssia, entre d’altres temes que puguin sorgir o que pugui preguntar el públic assistent.

L’obra de Gamero recull part de la seva vivència i, a més, explica què és la leucèmia, els tractaments i què és un trasplantament de medul·la òssia a través d’una literatura molt personal i, a vegades, fent ús de l’humor.