Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La trobada Inter-AND-Line torna a Encamp

Del 29 de juny a l’1 de juliol, Encamp acollirà la setena edició de la trobada internacional de ball en línia organitzada per l’associació Ball en Línia Principat d’Andorra
La trobada Inter-AND-Line torna a Encamp.

L'associació Ball en Línia Principat d'Andorra (BELA) organitza la setena edició de l'Inter-AND-Line, una trobada internacional de ball en línia on els participants gaudeixen d'aquesta modalitat de ball, compartint-la amb ballarins vinguts de diversos països.

L'esdeveniment tindrà lloc a la sala de festes i de congressos del Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp, els dies 29 i 30 de juny i 1 de juliol. A més de poder gaudir de ball lliure amb les coreografies més destacades i de tots els nivells i estils, s'impartiran tallers per ensenyar algunes de les darreres coreografies.

Tanmateix, s'oferiran classes de tècnica per a tots aquells que vulguin millorar en els diferents estils com el waltznightclubwcscubanpolkaecs. A més, dissabte al vespre hi haurà una exhibició realitzada per diferents grups amb els seus instructors.

Les inscripcions s’han de formalitzar directament a l’associació a través del correu electrònic belandorra@gmail.com.