Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La targeta e-parq ja es pot utilitzar també a l’aparcament del Funicamp

Els titulars de la targeta e-parq que el comú d’Encamp va crear per als estacionaments comunals i les zones blaves de la parròquia podran utilitzar-la també, gaudint de les tarifes i descomptes que preveu, a l’aparcament del Funicamp. Aquest és l’espai que s’afegeix als vuit aparcaments horitzontals amb barrera de titularitat comunal que funcionen en diferents punts de la parròquia: Encamp, Terres Primeres de Baix, Sant Miquel, Complex Esportiu, els Arínsols, Prat de l’Areny, Prada de Moles i Espialassos.
Una novetat és l'ahbilitació de l'accés a l'aparcament per la planta -8..
Una novetat és l'ahbilitació de l'accés a l'aparcament per la planta -8.

L’aparcament del Funicamp incorpora l’espai d’estacionament lliure, a excepció de les plantes -7 i -8 reservada per a abonats, i suposarà que els usuaris puguin gaudir d’una primera hora d’aparcament gratuïta i del 50% de descompte sobre la tarifa a partir de la segona hora de permanència.

Tanmateix, el comú ja té una tarifa preferent per tots els usuaris que romanguin estacionats més de 4 hores entre les 8 h i les 20 h a l’aparcament del Funicamp amb una tarifa directa de 5 euros.

La darrera novetata aquesta temporada, és l’habilitació de l’accés a l’aparcament per la planta -8, que fins ara era d’ús exclusiu per als abonats, i la integració de sis places per abonaments mensuals per caravanes.

La targeta e-parq es pot sol·licitar al Servei de Circulació i d’Atenció Ciutadana i a la secció d'aparcament dels Arínsols. El preu inicial de la targeta e-parq per als aparcaments horitzontals amb barrera i per als parquímetres és de 5 € (preu de compra de la targeta, no reemborsable), deixant la recàrrega lliure per l’usuari.