Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Spartan Race Encamp Andorra presenta els reptes de superació personal de l’edició que tindrà lloc els dies 30 i 31 de juliol

La prova 1.000 inscrits i comptarà amb entrenaments a l’aire lliure
La Spartan Race Encamp Andorra presenta els reptes de superació personal de l’edició que tindrà lloc els dies 30 i 31 de juliol.

La Spartan Race Encamp-Andorra ha presentat, aquest dimecres, la ‘tanda dels herois’, una segona tongada de sortides que agrupa aquelles persones que volen participar a la cursa d’obstacles amb una motivació de superació personal que va més enllà dels objectius purament esportius. Tal com ha explicat el director general de Spartan Espanya, Àngel Xanz, l’objectiu és unir en una mateixa línia de sortida totes aquelles persones que amaguen una història de superació o lluita al darrere. Sanz ho ha exemplificat amb iniciatives prèvies en altres països, on han arribat a finalitzar una cursa persones cegues o amb discapacitat física. A més, ha indicat que aquesta ‘tanda dels herois’ congrega persones que reivindiquen un motiu o defensen una causa. “Hem viscut moltes històries inspiradores que encaixen perfectament en l’esperit de la prova, com són pares que corren perquè els seus fills no ho poden fer o persones que competeixen per donar visibilitat a la lluita contra una malaltia”, ha indicat.

En aquest sentit, Sanz ha explicat que aquesta ‘tanda d’herois’ també la utilitzen nombroses empreses que competeixen com a equip entorn un motiu. El director de la Spartan ha assegurat que aquesta competició permet consolidar el treball i la unió com a col·lectiu i ha reconegut que és una de les millors experiències que ell mateix ha viscut en la realització d’una Spartan. Pel que fa al nombre d’inscripcions globals, la Spartan Race Encamp Andorra ja compta amb més de 1.000 participants i l’objectiu és arribar a superar els 1.500.

Per la seva banda, el conseller de Joventut, Turisme i Esports, Xavi Fernández, ha recordat que la Spartan s’emmarca en l’estratègia d’apostar per esdeveniments singulars que permetin aportar visibilitat i creïn dinàmiques positives per a la parròquia. A més, ha recordat que en aquesta aposta es compta amb el suport d’Andorra Turisme, patrocinador de la competició, i ha indicat que es fa essencial la participació de la ciutadania. Per aconseguir-ho, es realitzaran diverses activitats durant les setmanes prèvies, com són entrenaments a l’aire lliure oberts a tothom.