Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Spartan Race busca voluntaris pel Campionat d’Europa

Obertes les inscripcions per ser voluntari de la millor cursa d’obstacles del món que se celebrarà els pròxim 16 i 17 de setembre a Encamp
La Spartan Race busca voluntaris pel Campionat d’Europa.

Quan encara queden tres setmanes per a l’esdeveniment i amb una xifra de 4.000 inscrits fins ara, les exigències de l’esdeveniment que necessiten la celebració d’un Campionat d’Europa de la Spartan Race, requereixen a l’organització comptar al seu voltant amb un bon nombre de voluntaris perquè la cursa esdevingui un èxit.

És per aquest motiu que des de Spartan Race i des del Comú d’Encamp es fa una crida a totes aquelles persones que vulguin formar part de l’equip de voluntaris de la Spartan Race, una oportunitat per aprendre com funciona la millor cursa d’obstacles del món des de dins i a la vegada gaudir d’una gran experiència personal i professional, i de fer noves amistats.

L’únic requisit per ser voluntari de la Spartan Race és ser major d’edat i tenir ganes de treballar amb un gran equip de professionals. A més, totes les persones rebran una samarreta de voluntari, menjar i beguda els dies de participació i una inscripció gratuïta a la cursa d’obstacles que es triï.

Tots els interessats es poden informar i fer la inscripció a través del web www.spartanrace.es o bé posant-se en contacte amb l’organització a través de l’adreça electrònica juan.bermudez@spcge.com o bé voluntarios@spartanraceurope.com.