Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La setmana vinent a la parròquia d'Encamp...

La setmana del 22 al 28 de juliol es presenta repleta d'activitats! Espectacles infantils i per a tota la família, xerrades, obertura del Funicamp, classes magistrals... Us ho perdreu?
Arribada del Funicamp a Solanelles.
Arribada del Funicamp a Solanelles

Dilluns 22 de juliol

-  Espectacle La maleta màgica al Pas de la Casa. A les 15 hores la plaça de l’Església del Pas de la Casa acollirà l’espectacle La maleta màgica. L’obra va dirigida a un públic familiar, i la rialla, la poesia i la màgia ompliran d’imaginació als assistents.

 

Dimarts 23 de juliol

-  Espectacle infantil Utinghami, el rei de la boira al Prat Gran d’Encamp. Els més petits podran gaudir de l’espectacle Utinghami, el rei de la boira a les 18 hores al Prat Gran d’Encamp. Una combinació de música en directe, teatre, titelles i teatre musical amb diferents personatges com la bruixa Pèrfida, el Rei Bonjan, l’Eulàlia i el propi Utinghami, donen vida a aquesta fantàstica història. L'activitat és gratuïta.

 

Dimecres 24 de juliol

-  Espectacle Abracamàgic al Pas de la Casa. A les 15 hores la plaça de l’Església del Pas de la Casa acollirà l’espectacle Abracamàgic, una obra de màgia i humor per a tots els públics de la mà del mag Fèlix. L'activitat és gratuïta.

-  Classe magistral de dansa del ventre al Prat Gran d’Encamp. A les 19.30 hores el Prat Gran d’Encamp serà l’escenari d’una nova classe magistral de dansa del ventre. L’objectiu és donar a conèixer els primers passos d’aquest ball a tothom qui ho vulgui. L'activitat és gratuïta.

-  Cicle On anem de vacances? Canadà. A les 20.30 hores, la Biblioteca Comunal d’Encamp acollirà una nova xerrada del cicle On anem de vacances?. En aquesta ocasió, la viatgera, fotògrafa i metgessa Aurèlia Sans traslladarà el públic assistent al Canadà per explicar-los el seu viatge a través dels rius d’aquest país. L'activitat és gratuïta.

 

Dijous 25 de juliol

-  Taller de jocs i lectura al Pas de la Casa. La Biblioteca Comunal del Pas de la Casa acollirà a les 15 hores un taller de jocs i lectura per a infants de 6 a 12 anys. L’activitat és gratuïta.

-  Nits d’estiu amb Tribut a Maná. A les 22 hores a la plaça dels Arínsols d’Encamp actuarà la banda tribut +dManá, una formació sorgida el 2011 amb l’objectiu d’oferir al públic cançons de la banda original Maná. Així, repassen els temes més emblemàtics de la prestigiosa i reconeguda banda mexicana.

 

De divendres 26 a diumenge 28 de juliol

-  Segon Inter-AND-Line. L’associació Ball en Línia d’Andorra porta a Encamp els propers 26, 27 i 28 de juliol a la sala de festes i de congressos del Complex Esportiu i Sociocultural, el segon Inter-AND-Line, una trobada internacional de ball en línia. Durant els tres dies es faran classes de tècnica, exhibicions de ball, i  festes, entre d’altres. També es practicaran diversos estils: polka, nightclub, waltz, wcs, cuban, ecs i funky.

 

Dissabte 27 de juliol

-  Obertura del Funicamp estiu. Per facilitar l’accés al turisme actiu i de natura, s’ofereix la possibilitat d’utilitzar el Funicamp del 27 de juliol al 8 de setembre, de dimarts a diumenge de 10 a 17 hores. Us adjuntem a peu de pàgina la publicació del Funicamp estiu 2013, on trobareu els horaris i preus del giny i de les excursions amb 4x4.