Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La selecció nacional d’handbol de Qatar elegeix Encamp per a una estada esportiva

El cònsol menor, Jordi Torres, destaca que la confiança dipositada pel combinat qatarià a la parròquia és una nova prova del bon funcionalment de les estades esportives.
La selecció nacional d’handbol de Qatar elegeix  Encamp per a una estada esportiva.

La selecció nacional d’handbol de Qatar ha escollit Encamp per fer una estada de pretemporada abans d’enfrontar-se al seu proper repte esportiu, els Jocs Asiàtics. Així ho ha explicat el cònsol menor d’Encamp, Jordi Torres, acompanyat de l’entrenador de la selecció, Valero Rivera, el capità de l’equip, Wadji Sinen, i el mànager qatarià, Yousef Ailhahil.

Torres ha indicat que la presència del combinat a la parròquia és una nova prova del bon funcionament de les estades esportives. El cònsol menor ha destacat la confiança que la selecció de Qatar diposita en Encamp i ha recordat s’ha comptat amb la presència de tres federacions d’alt nivell.

L’entrenador de la selecció qatariana, Valero Rivera, ha destacat la bona acollida que ha donat la parròquia a lequip i ha explicat que la bona impressió que s’havia endut durant la seva temporada al FcBarcelona i a la Federació Espanyola l’havia dut a demanar a l’equip de Qatar de fer l’estada a Encamp.

Rivera també ha indicat que la federació està valorant la possibilitat de signar un conveni amb el Comú d’Encamp per ampliar el nombre d’estades esportives a totes les federacions de Qatar.