Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Selecció alemanya de natació prepara els Jocs Olímpics al Pas de la Casa

· Les instal·lacions esportives comunals es consoliden com a centre d'entrenaments en alçada en diferents disciplines esportives
La Selecció alemanya de natació prepara els Jocs Olímpics al Pas de la Casa.

Encamp, 28 de juny de 2021.- Una part dels integrants de la selecció alemanya de natació està realitzant una estada esportiva al Pas de la Casa, des de la setmana passada i fins diumenge dia 4 de juliol, per preparar els Jocs Olímpics de Tòquio que començaran a finals de juliol.

La delegació alemanya ha arribat al Pas de la Casa dirigida per Bernd Berkhahn, i els esportistes Franziska Hentke, del SC Magdeburg, Sarah Köhler del SG Frankfurt, Finnia Wunram del SC Magdeburg, Isabel Gose del SC Magdeburg, Celine Rieder del Neckarsulmer Sport-Union, Florian Wellbrock, Lukas Märtens i Rob Muffels del SC Magdeburg, molts dels quals amb reals opcions de medalla, i Sharon van Rouwendaal de la selecció holandesa i medallista olímpica.

Una vegada més el Pas de la Casa i Andorra es posiciona com a destinació esportiva per a entrenaments en alçada, com a estratègia per millorar la resistència i rendiment dels esportistes, especialment en esports, com la natació.

El conseller de Joventut i Esports, Xavier Fernàndez, ha visitat la delegació alemanya per conèixer de primera mà l'experiència de la seva estada a les instal·lacions encampadanes.

Durant l’estada, els nedadors fan sessions d’entrenament a la piscina del Centre Esportiu i sessions físiques al gimnàs, i finalment participaran en un reportatge de la televisió alemanya sobre l'estada al nostre país.