Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La sala d’exposicions del Comú d’Encamp acull demà la inauguració d'‘Històries per viure’, una mostra fotogràfica que reflexiona sobre la donació d’òrgans

· Les 11 fotografies de Chiqui Novis es podran veure del 7 de desembre al 9 de gener. La inauguració serà a les 20 h. · L’exposició està impulsada per l'Associació de Trasplantats i Donants d’Andorra (ATIDA) i el Col·legi Oficial d’Infermeria d’Andorra (COIA).
La sala d'exposicions del comú d'Encamp acull 'Històries per veiure'..
La sala d'exposicions del comú d'Encamp acull 'Històries per veiure'.

Encamp, 06 de desembre de 2022.- La sala d’exposicions del Comú d’Encamp acollirà des d’aquest dimecres 7 de desembre, i fins al 9 de gener, l’exposició fotogràfica ‘Històries per viure’, de la fotògrafa i infermera del SAAS, Chiqui Novis. La inauguració es farà demà a les 20 h i comptarà amb la presència de l’autora i diverses autoritats.

La mostra, que està impulsada per l'Associació de Trasplantats i Donants d’Andorra (ATIDA) i el Col·legi Oficial d’Infermeria d’Andorra (COIA), es podrà veure durant l’horari d’obertura habitual de casa comuna.

Les fotografies de Novis conviden a reflexionar al voltant del gest generós de la donació d'òrgans i l'oportunitat de vida que aquest gest implica. A través d'11 fotografies, l'exposició posa en relleu l'experiència de la donació́ i el trasplantament d'òrgans des d'un punt de vista íntim i personal.

L’exposició és itinerant (recorrerà les set parròquies) i després d’aquesta primera visita a Encamp tornarà a la parròquia del 8 al 9 de maig de 2023 al hall de l’antic hotel Rosaleda, actual seu del Ministeri de Cultura d’Andorra.