Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La República Txeca s'adjudica a Encamp el primer Campionat d'Europa per equips de l'Spartan Race

Els millors atletes d'Europa protagonitzen una de les proves més trepidants del calendari mundial
La República Txeca s'adjudica a Encamp el primer Campionat d'Europa per equips de l'Spartan Race.

Després de rebre el dissabte a més de 4.500 atletes a les muntanyes d'Encamp (Grandvalira, Grau Roig), Andorra ha estat el lloc d'una de les cites més disputades del calendari de la Spartan Race a Espanya.

A la cinquena ronda de la temporada, abans de la finalització de la campanya el 28 d'octubre al Circuit Ricardo Tormo de Xest, els primers classificats en la categoria Beast (20 quilòmetres i 30 obstacles) han estat elegits per representar els seus països en la lluita pel Campionat d'Europa.

La República Txeca ha estat la primera a creuar la línia de meta amb un temps de 2:03:45, donant al seu país el títol continental en una de les curses més exigents del calendari espartà.

El recorregut (Super, 13+ quilòmetres i 25 obstacles) s'ha realitzat per relleus, on els conjunts compostos per dos representants masculins i dues femenines han afrontat una part diferent en funció de la seva elecció.

Darrere dels esportistes txecs han saltat el foc els equips d'Eslovàquia i de França, completant un podi especial que consolida l'Spartan Race com la cursa d'obstacles i conformació de la seva percepció més importants en les proves atlètiques continentals.
La jornada d'avui ha acollit també la Hurricane Heat, una prova d'estil militar on els participants posen el seu cos al límit durant més de 4 hores, les tandes de la categoria Super i la Junior Kids, on els més petits es poden sentir espartans en un recorregut pensat per a ells.