Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La piscina del centre esportiu tancarà parcialment l’accés al públic per acollir dues competicions esportives durant els pròxims dies

El Centre Esportiu d’Encamp acollirà aquest divendres, 16 de novembre, i el cap de setmana del 24 i el 25 d’aquest mes dues competicions que obligaran a restringir-ne l’ús al públic usuari habitual. Durant els dos episodis de tancament parcial s’habilitarà l’accés lliure i gratuït als centres esportius de Canillo, Ordino i d’Els Serradells. L’usuari haurà d’acreditar la condició de soci del Centre Esportiu d’Encamp presentant el carnet corresponent.
Vista de la piscina del Complex Esportiu..
Vista de la piscina del Complex Esportiu.

El primer esdeveniment tindrà lloc aquest divendres, 16 de novembre. L’accés a l’àrea aquàtica romandrà tancat al públic general entre lese 6 i les 8 del vespre a causa de l’organització de la competició de la Lliga base andorrana de natació.

Pel que fa als dies 24 i 25 de novembre vinents, la restricció s’aplicarà a la zona de la piscina gran, i només de forma parcial, amb el tancament de quatre carrers de la piscina: de l’1 al 4. L’afectació, motivada per la celebració del 7è clínic d’esquimotatge, tindrà lloc entre les 3 i les 7 de la tarda del dissabte 24 i entre els 10 del matí i les dues del migdia, del diumenge 25.

Si teniu qualsevol dubte, o voleu més informació, us podeu adreçar al Departament de Joventut i Esports del comú o bé al mateix Complex Esportiu, al telèfon