Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La parròquia d’Encamp lliura els premis del Concurs d’embelliment floral

Enguany 16 ornamentacions florals s’han presentat al certamen, que arriba a la seva onzena edició
La parròquia d’Encamp lliura els premis del Concurs d’embelliment floral.

El Concurs d’embelliment floral ja és tot un clàssic a la parròquia d’Encamp. Enguany s’han presentat un total de 16 treballs. En la categoria de xalets i edificis s’ha registrat 3 participants, en la categoria d’apartaments i pisos, 3 participants; en la categoria d’hotels i residències, 4, i pel que fa als comerços, se n’han presentat 6.

Pel que fa a la categoria de xalets i edificis a Encamp, el primer premi (500 euros) ha estat per Maria Auxiliadora Armengol, el segon (250 euros) se l’ha endut Nativitat Alís i el tercer (125 euros) ha estat per Montmalús, SL. Els premis d’aquesta categoria al Pas de la Casa s’han declarat deserts.

Lina Herrero ha estat la guanyadora (250 euros) de la categoria d’apartaments i pisos a Encamp, el segon (125 euros) se l’ha endut Esther Vidal i el tercer (75 euros) ha estat per Lourdes Mas, mentre que al Pas de la Casa els premis han quedat deserts.

L’hotel Milà ha guanyat el primer premi (500 euros) en la categoria d’hotels i residència d’Encamp, el segon premi (250 euros) ha estat per l’hotel Guillem i el tercer (125 euros) ha estat per als hotels París i Pere d’Urg. Al Pas de la Casa, els premis s’han declarat deserts.

I, a l’últim, en la categoria de comerços a Encamp només s’ha lliurat el segon premi (125 euros) al restaurant La Cirera. Al Pas de la Casa el primer premi (250 euros) l’ha guanyat el restaurant Les Delícies, el segon (125 euros) el restaurant L’entrecot de França i el tercer (75 euros) ha estat per la Pastisseria Camarguesa.

A més, enguany el jurat ha volgut donar tres premis fora de concurs per a cadascuna de les tres categories. Per aquest motiu, Casa Tresà s'ha endut un val de compra valorat en 125 euros en la categoria edificis, Meritxell Armengol, ha estat premiada en la categoria balcons amb un val de compra de 75 euros, i per acabar, en la categoria comerços, l’estació BP ha estat premiada amb un val de compra de 75 euros.

L'acte ha estat presidit per la cònsol menor, Esther Paris, i pel conseller d’Higiene i Medi Ambient, Aleix Varela. Paris ha destacat que ‘veure els veïns i comerços participant activament cada any és molt satisfactori i la idea és seguir’.