Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La parròquia d’Encamp celebra la Diada de Sant Jordi

Un contacontes, parades de llibres usats i la festa de Sant Jordi de la gent gran, són les activitats previstes per a celebrar la diada
La parròquia d’Encamp celebra la Diada de Sant Jordi.

Aprofitant la diada del llibre i de la rosa, dijous 20 a les sis de la tarda, la Biblioteca Comunal d’Encamp organitza una sessió de contacontes teatralitzat de la llegenda de Sant Jordi, adreçada al públic familiar.

Tanmateix, les Biblioteques comunals d'Encamp i del Pas de la Casa celebraran la tradicional diada de Sant Jordi posant parades de venda de llibres usats, que es vendran a un preu simbòlic d’un euro. Diumenge 23 d’abril es podran trobar les parades de venda de llibres ubicades a la plaça del Consell d'Encamp de 9.30 a 14 hores i a la plaça de l'Església del Pas de la Casa de 14 a 19 hores. En cas de mal temps es passarà al Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp i al Centre Esportiu del Pas de la Casa.

Per finalitzar, la gent gran de la parròquia celebraran la festa de Sant Jordi a la sala de conferències del Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp. La cita, que tindrà lloc diumenge 23 d’abril a les 16.30 hores, començarà amb un berenar, durant el qual es repartiran roses a les padrines i llibres als padrins, i per cloure la festa es realitzarà un ball de tarda.